Săpun de bărbierit Saponificio Varesino Morado Beta 4.3

225,00 lei

Săpun de bărbierit Saponificio Varesino Morado beta 4.3 ediție specială creat[ cu ocazia Cosmoprof 2022

Mai multe informatii
Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Săpun de bărbierit Saponificio Varesino Morado beta 4.3 ediție specială creat[ cu ocazia Cosmoprof 2022

Extractul de porumb violet (Morado) în combinație cu caracteristicile formulării 4.3 și adaosul de proteine ​​din lapte, fac din aceast săpun vârful incontestabil în ceea ce privește protecția, netezimea și calitatea spumei.

Nu conține conservanți.

Un parfum masculin intrigant, corpolent și persistent, caracterizat prin note lemnoase și ambră.

Notele de varf introduc parfumul cu note citrice de bergamota si mandarina, care sporesc inima aromata si condimentata de lavanda, menta si ghimbir.

În notele moi de bază, lemnul de santal, chihlimbarul și mușchiul de stejar sunt însoțite de dulceața vaniliei și o ușoară notă de tutun.

Cu o tradiție ce datează de 3 generații, produsele Varesino sunt realizate manual cu multă iubire și dedicare pentru a oferi o experiență de lux. De fapt Paolo și Alessandro, cei care conduc echipa Varesino sunt super pasionati de realizarea produselor din ingrediente naturale.

Gramaj 150gr.

Fabricat în Italia.

Brand

Saponificio Varesino

Cu o tradiție ce datează de 3 generații, produsele Varesino sunt realizate manual cu multă iubire și dedicare pentru a oferi o experiență de lux. De fapt Paolo și Alessandro, cei care conduc echipa Varesino sunt super pasionati de realizarea produselor din ingrediente naturale. Saponificio Varesino a fost înființat în 1945 în Brebbia (VA), lângă malul Lacului Maggiore. Perfecționand metoda deproductie prin noi tehnici de prelucrare, Saponificio Varesino este un excelent producător de săpunuri precum si pentru articole de ingrijire masculina. Păstrând în continuare vechea metodă de saponificare a Marsiliei, acum moștenire a fabricilor de săpun din ce în ce mai rare, se remarcă astăzi prin capacitatea de a satisface orice nevoie cu produse de bază ale mărcilor de cea mai înaltă calitate pentru clienții terți.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Săpun de bărbierit Saponificio Varesino Morado Beta 4.3”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *