Săpun de bărbierit RazoRock The Stallion 150ml

(2 recenzii)

70,00 lei

Săpunul de bărbierit Razo Rock The Stallion are consistența tradițională a cremelor de ras și săpunurilor italiene cu un parfum traditional, masculin. Creează foarte ușor o spumă densă, cremoasă pentru un bărbierit confortabil. Hidratează pielea înainte și după bărbierit.

Mai multe informatii

În stoc

Finalizeaza comanda în
pentru a primi produsul !

Săpunul de bărbierit Razo Rock The Stallion are un parfum spectaculos și masculin.

Formulă netedă și mătăsoasă care nu irită fața și face bărbieritul ușor și comfortabil.

Acest săpun a fost creat pentru Anthony Esposito. Îl poți vedea în video-ul următor cu un review:

https://youtu.be/whKauEJy7Uw

Pentru mai multe detalii despre săpun poți vedea un articol aici.

Gramaj: 150 ml

Unul dintre lucrurile care face produsele RazoRock speciale este simplitatea și calitatea ingredientelor folosite, acestea fiind naturale .

RazoRock The Stallion este realizat în Italia de către Biochimica SpA, actualul producător al Acqua di Parma, Collezione Barbiere.

Fabricat manual în Italia.

Brand

RazoRock

Afacerea RazoRock a început ca un hobby și o distracție, dar pe măsură ce Michael și Joseph au pătruns în lumea bărbieritului tradițional, și-au dat seama rapid cât de luxoasă și împlinitoare poate fi această artă pierdută a bărbieritului. Michael și Joseph au început să contacteze producători artizanali de săpunuri de ras și aftershave din Italia și să-i contracteze pentru a face formulări speciale doar pentru ei, sub brandul RazoRock. RazoRock are acum o gamă întreagă de produse de bărbierit: săpunuri de bărbierit italiene cu rețete speciale, produse pre-bărbierit și aftershave făcute artizanal, pămătufuri, aparate de ras tradiționale, o selecție mare de deodorante naturale și multe altele.

2 recenzii

  1. Nicolae Petrisor (achiziție verificată)

    5 *

    Am avut parte de cel mai bun barbierit! Este foarte hidratant , lama aluneca pur si simplu, mirosul e deosebit, placut. Il recomand ….e impresionant.

  2. Marius botofei

    ww

    spuma densa se formeaza rapid . miros placut soapy .

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.