Săpun de bărbierit RazoRock The Stallion 150ml

(2 recenzii)

70,00 lei

Săpunul de bărbierit Razo Rock The Stallion are consistența tradițională a cremelor de ras și săpunurilor italiene cu un parfum traditional, masculin. Creează foarte ușor o spumă densă, cremoasă pentru un bărbierit confortabil. Hidratează pielea înainte și după bărbierit.

Mai multe informatii
Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Săpunul de bărbierit Razo Rock The Stallion are un parfum spectaculos și masculin.

Formulă netedă și mătăsoasă care nu irită fața și face bărbieritul ușor și comfortabil.

Acest săpun a fost creat pentru Anthony Esposito. Îl poți vedea în video-ul următor cu un review:

https://youtu.be/whKauEJy7Uw

Pentru mai multe detalii despre săpun poți vedea un articol aici.

Gramaj: 150 ml

Unul dintre lucrurile care face produsele RazoRock speciale este simplitatea și calitatea ingredientelor folosite, acestea fiind naturale .

RazoRock The Stallion este realizat în Italia de către Biochimica SpA, actualul producător al Acqua di Parma, Collezione Barbiere.

Fabricat manual în Italia.

Brand

RazoRock

Afacerea RazoRock a început ca un hobby și o distracție, dar pe măsură ce Michael și Joseph au pătruns în lumea bărbieritului tradițional, și-au dat seama rapid cât de luxoasă și împlinitoare poate fi această artă pierdută a bărbieritului. Michael și Joseph au început să contacteze producători artizanali de săpunuri de ras și aftershave din Italia și să-i contracteze pentru a face formulări speciale doar pentru ei, sub brandul RazoRock. RazoRock are acum o gamă întreagă de produse de bărbierit: săpunuri de bărbierit italiene cu rețete speciale, produse pre-bărbierit și aftershave făcute artizanal, pămătufuri, aparate de ras tradiționale, o selecție mare de deodorante naturale și multe altele.

2 recenzii

  1. Nicolae Petrisor (achiziție verificată)

    5 *

    Am avut parte de cel mai bun barbierit! Este foarte hidratant , lama aluneca pur si simplu, mirosul e deosebit, placut. Il recomand ….e impresionant.

  2. Marius botofei

    ww

    spuma densa se formeaza rapid . miros placut soapy .

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *