Săpun de bărbierit Martin De Candre Unscented 50g

175,00 lei

Așa cum sugerează și numele său, iată săpunul de ras „Natural”, care nu este parfumat și a cărui calitate a spumei este identică cu alte săpunuri de bărbierit parfumate.

Foarte neted, are un ușor miros de „săpun” spuma sa crește rapid, este abundentă, rămâne umedă mult timp și revigorează tenul ca o cremă ușoară, pentru a permite un bărbierit perfect cu maxim de confort.

Mai multe informatii
Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Principalele avantaje ale săpunului de ras MdC:


Un săpun realizat chiar în atelierul nostru, cu uleiuri 100% vegetale (măsline, copra) și potasiu. Experiența noastră de 40 de ani ne permite să garantăm un control perfect al acestui proces.

Săpunul prezintă o conservare excelentă, fără adăugarea conservanților.

La sfârșitul procesului de preparare, adăugăm uleiuri esențiale în pasta încă fierbinte, care ne permit să parfumăm săpunurile chiar în inima lor.

Săpunul este lăsat la uscat săptămâni la rândul pentru a elimina apa din conținut.

Un produs de marcă, realizat de un meșter francez, un produs de lux … și totuși unul dintre cele mai economice săpunuri: îl poți folosi chiar și un an.

Utilizare:

  • Spălați fața cu apă caldă
  • Înmuiați pensula de bărbierit în apă fierbinte, scuturați-o pentru a elimina surplusul de apă (nu trebuie să fie îmbibată cu apă)
  • Treceți pensula peste săpun, prin mușcări circulare
  • Întindeți spuma pe față, cu ajutorul pensulei, această acțiune va dezvolta o spumă cremoasă care va determina o aderență necesară bărbieritului.
  • După utilizare: treceți vasul sub apă pentru a evacua ce a mai rămas din spumă și întoarceți-l cu capul în jos, astfel încât săpunul să se scurgă și să se usuce.

Gramaj: 50 g

Brand

Martin De Candre

Creată în anul 1974, fabrica de săpun artizanal MARTIN DE CANDRE este rodul unei aventuri familiale, care a reușit să păstreze și să exploateze un „know-how” care aproape a dispărut astăzi, în Franța.  Acest meșteșug constă în producerea săpunurilor prin celebrul "procédé marseillais", cu aceleași metode și aceleași componente ca în trecut, săpunuri a căror bază și parfumuri sunt fabricate din uleiuri exclusiv vegetale.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Săpun de bărbierit Martin De Candre Unscented 50g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *