Săpun de bărbierit cremos RazoRock Irish Countryside 150ml

79,00 lei

Săpunul de bărbierit cremos Razo Rock Irish Countryside are consistența tradițională a cremelor de ras și săpunurilor italiene cu un parfum puternic masculin asemănător cu Creed Green Irish Tweed, specific anotimpului de toamnă-iarnă.

Creează foarte ușor o spumă densă, cremoasă pentru un bărbierit confortabil. Hidratează pielea înainte și după bărbierit.

Aroma perfectă pentru un gentleman!

Mai multe informatii
Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Săpunul de bărbierit cremos Razo Rock Irish Countryside conține seu, unt de shea, ulei de argan, aloe vera și lanolin ce îmbunătățesc rezultatele înainte și după bărbierit.

Cu o aromă spectaculoasă inspirată din Creed Green Irish Tweed adorată de ambele sexe.

Formulă netedă și mătăsoasă care nu irită fața și face bărbieritul ușor și comfortabil.

Gramaj: 150 ml

Unul dintre lucrurile care face produsele RazoRock speciale este simplitatea și calitatea ingredientelor folosite, acestea fiind naturale.

Fabricat manual în Italia.

Brand

RazoRock

Afacerea RazoRock a început ca un hobby și o distracție, dar pe măsură ce Michael și Joseph au pătruns în lumea bărbieritului tradițional, și-au dat seama rapid cât de luxoasă și împlinitoare poate fi această artă pierdută a bărbieritului. Michael și Joseph au început să contacteze producători artizanali de săpunuri de ras și aftershave din Italia și să-i contracteze pentru a face formulări speciale doar pentru ei, sub brandul RazoRock. RazoRock are acum o gamă întreagă de produse de bărbierit: săpunuri de bărbierit italiene cu rețete speciale, produse pre-bărbierit și aftershave făcute artizanal, pămătufuri, aparate de ras tradiționale, o selecție mare de deodorante naturale și multe altele.

1 recenzie

 1. Dan Diea (achiziție verificată)

  Calitate

  1. Diametrul mare al cutiei permite incarcarea rapida a pamatufului.
  2. Sapunul este foarte bine macinat si incarca usor pamatuful.
  3. Nu este necesar o incarcare prelungita, 8-10 rotiri sunt suficiente.
  4. Spuma este abundenta, foarte persistenta si cremoasa, indiferent ca se obtine in castron, in palma sau direct pe fata. Oricum se recomanda primele doua variante.
  5. Recomand cu caldura celor care se barbieresc zilnic si vor sa-si ofere cateva clipe de placere de la inceputul zilei.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *