Săpun de bărbierit Ariana&Evans Spartacus 118gr

140,00 lei

Un clasic al parfumurilor care evocă putere, masculinitate, forță și succes.

Dacă sunteți un fan al Creed Aventus și al produselor pe bază de lapte de capră și lanolină, vă va plăcea cu adevărat acest săpun.

Mai multe informatii

În stoc

Pentru a primi produsul mâine,
finalizează comanda până la ora 5PM a zilei.

Note: 

Bergamotă, frunze de coacăz negru, măr, ananas, afine, mesteacăn, paciuli, iasomie, mosc, mușchi de stejar, chihlimbar, vanilie.

Ingrediente:

Acid stearic, seu de vită, Apă, lapte de capră, hidroxid de potasiu, unt de Kokum, unt de karité, ulei de ricin, unt de cacao, hidroxid de sodiu, glicerină, manteca, suc de aloe, ulei de avocado, ulei de semințe de cânepă, ulei de semințe de caise, lanolină, Agave, Ulm, Lactat de sodiu, Gumă de xantan, Aminoacid de mătase, Mătase de Tussah

Cantitate

118gr

Produs în SUA

Brand

Ariana&Evans

Ariana & Evans este un brand fondat de Peter Charkalis, un mare iubitor al parfumurilor. Călătoriile și curiozitatea l-au determinat să creeze, să colaboreze și să pună la dispoziție parfumuri unice. Ariana & Evans își propune să conceapă parfumuri de nișă mult mai accesibile publicului larg. Parfumurile reprezintă cel mai tangibil și distins item al luxului, iar brandul Ariana & Evans își propune să centreze întotdeauna dorința clientului. 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.