Royal Crown Ytzma Extrait De Parfum 100 ml

2.250,00 lei

SKU: 8131519822080
Categorie:
Brand: Royal Crown

În stoc

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Royal Crown Ytzma Extrait De Parfum 100 ml

Un parfum senzual care crește în intensitate cu cât notele piramidei evoluează cu căldura pielii. Concluzionând într-un contrast aromatic care se încheie într-o poveste orientală caleidoscopică.

Ytzma, interpretarea luminată și contemporană a unui clasic parfum Chypre, creat pentru a forma un pod între echilibrul perfect al trandafirului – patchouli și cea mai pură notă de Oud. Este o floare neagră imaginară de șofran sclipitor, note de tămâie moale și petale grele de trandafir marocan care devin un lichid prețios împletit cu tutun, chihlimbar gri, agarwood și fructe uscate. Dar este atunci când trece în faza de uscare că Ytzma dezvăluie subtonul său opulent, oriental – neted și captivant, cu note animalești.

Note de vârf

Lămâie, Mandarină, Bergamota Calabrese, Piper Negru, Fructe Uscate, Nucșoară

Note de mijloc

Oud Birmanez, Floare de Piersică Absolută, Floare de Portocal Absolută, Magnolie, Trandafir

Note de bază

Vetiver, Patchouli, Mosc Gri, Santal Mysore, Chihlimbar Gri, Vanilie Absolută

 

Brand

Royal Crown

Istoria parfumurilor Royal Crown este cea a unei familii italiene puternic ancorată, de generații, în tradiție și pasiune pentru arta parfumului. Fiecare creație reprezintă pasiune și o atenție meticuloasă la detalii. Familia Royal Crown a fost fondată în Roma în 2008 de Antonio Martino Visconti, moștenitor al vechii familii Visconti, o familie de maeștri cojocari la curtea Caterinei de Medici, și astăzi definit ca un alchimist al mirosului deosebit în căutarea continuă a perfecțiunii olfactive, forța motrice și ultimul creator al tuturor creațiilor sale. În 2008 a avut loc intrarea celei de-a patra generații. Împreună cu cele două fiice ale sale, Valentina și Nicoletta, Antonio M.V. conduce compania cu dragoste și devotament. "Suntem o companie de familie: valori comune, identitate teritorială puternică, continuitate generatională... împărtășim această filozofie care inspiră creațiile noastre, încă realizate manual în Italia, una câte una." Antonio Martino Visconti

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Royal Crown Ytzma Extrait De Parfum 100 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *