Reducere!

Royal Crown Tabac Royal Extrait De Parfum 100 ml

2.250,00 lei -20% 1.800,00 lei

-20%
SKU: 8131519822097
Categorii: ,
Brand: Royal Crown
Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Royal Crown Tabac Royal Extrait De Parfum 100 ml

Sophisticat și reconfortant în același timp, șoptește un secret în urechea ta, ca o promisiune. Mirosul unei cutii de trabucuri din lemn îmbătrânit care a ținut odată acele comoare strâns înfășurate, aduse ilegal de pe o insulă îndepărtată.

Este cu adevărat de neuitat și complet seducător, se întinde leneș pe piele ore în șir, manifestându-și latura întunecată. Un parfum luminos și elegant, plin de mister, care devine treptat un „must” esențial pentru un bărbat charismatic, în căutarea unui parfum senzual și totuși rafinat pentru serile speciale.

Un miros întunecat și intrigant.

Note de vârf

Scorțișoară, Lămâie, Cuie, Piper Roz, Tutun

Note de mijloc

Frunze de Tutun, Heliotrop, Vanilie Absolută

Note de bază

Santal Mysore, Tutun Absolut, Patchouli

 

Brand

Royal Crown

Istoria parfumurilor Royal Crown este cea a unei familii italiene puternic ancorată, de generații, în tradiție și pasiune pentru arta parfumului. Fiecare creație reprezintă pasiune și o atenție meticuloasă la detalii. Familia Royal Crown a fost fondată în Roma în 2008 de Antonio Martino Visconti, moștenitor al vechii familii Visconti, o familie de maeștri cojocari la curtea Caterinei de Medici, și astăzi definit ca un alchimist al mirosului deosebit în căutarea continuă a perfecțiunii olfactive, forța motrice și ultimul creator al tuturor creațiilor sale. În 2008 a avut loc intrarea celei de-a patra generații. Împreună cu cele două fiice ale sale, Valentina și Nicoletta, Antonio M.V. conduce compania cu dragoste și devotament. "Suntem o companie de familie: valori comune, identitate teritorială puternică, continuitate generatională... împărtășim această filozofie care inspiră creațiile noastre, încă realizate manual în Italia, una câte una." Antonio Martino Visconti

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Royal Crown Tabac Royal Extrait De Parfum 100 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *