Royal Crown Reflextion Eau de Parfume 100 ml

2.600,00 lei

SKU: 8331519820110
Categorie:
Brand: Royal Crown

În stoc

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Royal Crown Reflextion Eau de Parfume 100 ml

Reflextion este una dintre cele mai excepționale și unice amestecuri de parfum cu mimoze de pe piață; o interpretare modernă a glamour-ului, sofisticării și grației feminine care se înalță într-o deliciu al armoniilor florale. Fizicalitatea sa misterioasă și seducătoare îi conferă o semnătură olfactivă extraordinar de delicată, capabilă să dezlege cel mai încurcat suflet.

Quintesența luxului; luminos, rar și intens; un parfum atât senzual, cât și captivant, care evocă seducția uluitoare a feminității, la fel de elegantă precum este profund senzuală.

Note de vârf

Neroli, Bergamota, Frunze de Mimosa, Nucă de Piersic

Note de mijloc

Mimosa Absolută, Iasomie Sambac, Frunze de Violetă

Note de bază

Chihlimbar Gri, Mosc de Stejar, Galbanum, Smirnă

 

Brand

Royal Crown

Istoria parfumurilor Royal Crown este cea a unei familii italiene puternic ancorată, de generații, în tradiție și pasiune pentru arta parfumului. Fiecare creație reprezintă pasiune și o atenție meticuloasă la detalii. Familia Royal Crown a fost fondată în Roma în 2008 de Antonio Martino Visconti, moștenitor al vechii familii Visconti, o familie de maeștri cojocari la curtea Caterinei de Medici, și astăzi definit ca un alchimist al mirosului deosebit în căutarea continuă a perfecțiunii olfactive, forța motrice și ultimul creator al tuturor creațiilor sale. În 2008 a avut loc intrarea celei de-a patra generații. Împreună cu cele două fiice ale sale, Valentina și Nicoletta, Antonio M.V. conduce compania cu dragoste și devotament. "Suntem o companie de familie: valori comune, identitate teritorială puternică, continuitate generatională... împărtășim această filozofie care inspiră creațiile noastre, încă realizate manual în Italia, una câte una." Antonio Martino Visconti

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Royal Crown Reflextion Eau de Parfume 100 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *