Royal Crown Habanos Extrait De Parfum 100 ml

2.600,00 lei

SKU: 8131519822745
Categorie:
Brand: Royal Crown

În stoc

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Royal Crown Habanos Extrait De Parfum 100 ml

Cel mai rafinat parfum de tutun din lume, această nouă creație Royal Crown încorporează adevărata genialitate a artei de parfumerie de neegalat pentru o Aură vibrantă care strălucește cu energia luminii.

Un parfum care stă între pământ și cer; povestea unei călătorii alchimice prin elemente. Aroma Habanos se bazează pe combinarea unică a notelor de piele cu frunze de tutun, absolut de vanilie și agarwood infuzat în Martinica rhum agricole (romul preferat al lui Ernest Hemingway) pentru un buchet etern floral.

Habanos poartă Ființa în atmosfere rituale antice când omul era unul cu Mama Pământ. Jusul intens are un farmec discret și viril alcătuit din note acre-dulci cu margini aspre. Îmi place să-l imaginez ca pe un parfum de lemn lichid care coboară încet pentru a liniști Sufletul. Nimic în lume nu poate fi comparabil cu aroma sa.

Note de vârf

Frunze de Tutun, Lime, Safir, Cardamom

Note de mijloc

Galbanum, Trandafir Maroc absolut, Tutun, Patchouli, Iris Fiorentina, Garoafă

Note de bază

Tutun absolut, Vanilie absolută, Santal Mysore, Chihlimbar Gri, Oud din Burma

 

Brand

Royal Crown

Istoria parfumurilor Royal Crown este cea a unei familii italiene puternic ancorată, de generații, în tradiție și pasiune pentru arta parfumului. Fiecare creație reprezintă pasiune și o atenție meticuloasă la detalii. Familia Royal Crown a fost fondată în Roma în 2008 de Antonio Martino Visconti, moștenitor al vechii familii Visconti, o familie de maeștri cojocari la curtea Caterinei de Medici, și astăzi definit ca un alchimist al mirosului deosebit în căutarea continuă a perfecțiunii olfactive, forța motrice și ultimul creator al tuturor creațiilor sale. În 2008 a avut loc intrarea celei de-a patra generații. Împreună cu cele două fiice ale sale, Valentina și Nicoletta, Antonio M.V. conduce compania cu dragoste și devotament. "Suntem o companie de familie: valori comune, identitate teritorială puternică, continuitate generatională... împărtășim această filozofie care inspiră creațiile noastre, încă realizate manual în Italia, una câte una." Antonio Martino Visconti

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Royal Crown Habanos Extrait De Parfum 100 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *