Pomadă Layrite Original 42gr

45,00 lei

Pomada Layrite Original oferă o susținere excelentă pe tot parcursul zilei pentru părul scurt, fin, sau normal și este solubilă în apă. Susținerea maximă și strălucirea medie sunt ideale pentru a crea stiluri cu aspect umed murdar sau stiluri clasice.

Mai multe informatii
SKU: 32022
Brand: Layrite

Stoc epuizat

Anunță-mă când revine în stoc.

Layrite Superhold este o pomadă tradițională cu o aromă ușoară de vanilie, arată și se comportă ca un gel extrem de gros. Menține părul curat și natural la atingere.

Se aplică ușor și se poate stiliza cu mâinile sau cu un pieptene. Este solubilă în apă și se îndepărtează ușor ca un gel.

Gramaj: 42gr

Mod de utilizare:

  • gradul de susținere și de strălucire depinde de cât de umed sau uscat este părul
  • astfel pentru o susținere mai mare și stralucire medie se aplică pe părul complet uscat iar pentru o susținere medie și strălucire mai mare aplicați pe părul umed
  • poți să-ți ajustezi freza pe timpul zilei dacă umezesști un piaptăn sau mâinile în puțină apă și apoi le treci prin păr.

În 1999, fondatorii Layrite au deschis cu mândrie ușile primului Classic Barber Shop în California unde ai impresia că ai fost teleportat în anii 40. Magazinul fost construit pentru a emana o atmosferă relaxată și confortabilă asemeni unui sanctuar dedicat barbaților adevarați. 
Dilemele bărbaților cu părul gras i-au inspirat atunci când au creat formula Layrite: o pomadă ușor de îndepărtat doar cu apă! Dupa luni de cercetare și experimentare, pomada Layrite Deluxe a fost introdusă în 2001.

Aceasta a fost imediat îndrăgită de clienți și de saloanele de frizerie. Începând de atunci fiecare produs Layrite a fost creat cu feedback-ul clienților în minte.
Toate produsele Layrite sunt testate și aprobate de frizeri pentru a oferi clienților săi cele mai bune pomezi și produse de îngrijire pentru bărbați.
Acum că știi cum a luat naștere conceptul Layrite, poți experimenta pomezile de lux ce oferă susținere precum ceara și se îndepărtează ușor ca un gel.

Fabricat în USA.

Brand

Layrite

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pomadă Layrite Original 42gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *