Reducere!

Perie de păr Kent LHS9 ovală păr mistreț femei

1.050,00 lei -33% 700,00 lei

-33%

Peria de păr Kent LHS9 este realizată manual în UK cu peri din porc de mistreț și mâner din lemn de fag.

Părul de mistreț indian este cusut in perie printr-o metodă meticuloasă folosită inca de pe timpurile străvechi numita „hand drawing”.

Mai multe informatii

SKU: NRTGL14
Brand: KENT

În stoc

Finalizeaza comanda în
pentru a primi produsul !

Peria de păr ovală din Kent este proiectată cu un mâner frumos din lemn și cu peri din porc de mistret. Este perfectă pentru utilizarea zilnică și vă ajută să vă păstrați părul strălucitor și sănătos.

Gama Kent a evoluat de-a lungul generațiilor pentru a include perii pentru toate tipurile de păr și toate tehnicile de styling. Periajul părului se referă, de asemenea, la stilul de viață și la modă, iar Kent răspunde acestor nevoi prin introducerea de game noi pentru a se potrivi noilor cerințe. La Kent, există o pensulă pentru toată lumea; pentru ea, pentru el, pentru copii, chiar și pentru dinți! Descoperiți peria cu Kent.

Kent a început în 1777 ca G. B. Kent & Sons PLC ca afacere de familie. Astăzi, Kent este cel mai vechi producător de perii din lume, precum și una dintre cele mai vechi companii din Marea Britanie. Expunând cu mandrie mandatul regal al Maiestății Sale Regina, Kent continuă să producă produse de înaltă calitate; inclusiv perii de păr, piepteni, perii de machiaj, perii de corp, perii de bărbierit și perii de îmbrăcăminte. Experimentați calitatea care a continuat timp de 240 de ani.

Fabricat în Anglia.

Brand

KENT

Una dintre cele mai vechi companii stabilite în Marea Britanie, Kent Brushes a fost fondată în 1777 sub domnia lui George al III-lea. Din acel moment, Kent a fabricat pămătufuri de înaltă calitate fără precedent în Marea Britanie. Fiecare pămătuf Kent se face în fabrica Kent în Hertfordshire, Anglia.Pămătufurile Kent au primit distincția Royal (recunoașterea excelenței fiind selectate să livreze produse pentru Royal Households) timp de nouă domnii - începând din secolul al 18-lea fiind desemnat deținătorul cel mai longeviv al titlului Royal din istorie. Fabricat în Anglia.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Perie de păr Kent LHS9 ovală păr mistreț femei”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *