Pămătuf sintetic RazoRock The Hulk Plissot

200,55 lei

„Hulk” este un pămătuf cu dimensiuni masive, așa că ia act de cifrele care urmează: dimensiunea perilor, 34 mm, cu 70 mm, iar înălțimea totală a periei este de aproximativ 152 mm!

Mai multe informatii
SKU: TGLRZRHLK
Brand: RazoRock

Disponibil pentru precomandă

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Cine va iubi această perie!? Cei care adoră să se bărbierească, cei care folosesc pămătufuri de dimensiuni mari. Nu lăsa imaginile să te fraierească, acest pămătuf este o adevărată fiară!

Pămătuful RazoRock Hulk conține faimoasele fibre RazoRock Plissoft, care au câștigat o reputație în industria produselor pentru bărbierit, deoarece sunt cele mai bune fibre sintetice disponibile. Fibrele Plissoft sunt foarte moi, însă au inclusiv capacitatea de a exfolia tenul.  Mânerul este realizat dintr-o rășină neagră solidă și rezistă o eternitate.  Greutatea și calitatea pămătufului reprezintă cea mai bună ofertă, din rapotul calitate-preț, existentă pe piață.

Greutate: ~255 gr

Lungime totală: ~150 mm

Lungimea mânerului: ~78 mm

Dimensiunea pămătufului: ~34 mm x ~70 mm

Țara de proveniență: Canada

Brand

RazoRock

Afacerea RazoRock a început ca un hobby și o distracție, dar pe măsură ce Michael și Joseph au pătruns în lumea bărbieritului tradițional, și-au dat seama rapid cât de luxoasă și împlinitoare poate fi această artă pierdută a bărbieritului. Michael și Joseph au început să contacteze producători artizanali de săpunuri de ras și aftershave din Italia și să-i contracteze pentru a face formulări speciale doar pentru ei, sub brandul RazoRock. RazoRock are acum o gamă întreagă de produse de bărbierit: săpunuri de bărbierit italiene cu rețete speciale, produse pre-bărbierit și aftershave făcute artizanal, pămătufuri, aparate de ras tradiționale, o selecție mare de deodorante naturale și multe altele.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pămătuf sintetic RazoRock The Hulk Plissot”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *