Pămătuf sintetic RazoRock The Hulk Plissot

200,55 lei

„Hulk” este un pămătuf cu dimensiuni masive, așa că ia act de cifrele care urmează: dimensiunea perilor, 34 mm, cu 70 mm, iar înălțimea totală a periei este de aproximativ 152 mm!

Mai multe informatii
SKU: TGLRZRHLK
Brand: RazoRock

Stoc epuizat

Anunță-mă când revine în stoc.

Cine va iubi această perie!? Cei care adoră să se bărbierească, cei care folosesc pămătufuri de dimensiuni mari. Nu lăsa imaginile să te fraierească, acest pămătuf este o adevărată fiară!

Pămătuful RazoRock Hulk conține faimoasele fibre RazoRock Plissoft, care au câștigat o reputație în industria produselor pentru bărbierit, deoarece sunt cele mai bune fibre sintetice disponibile. Fibrele Plissoft sunt foarte moi, însă au inclusiv capacitatea de a exfolia tenul.  Mânerul este realizat dintr-o rășină neagră solidă și rezistă o eternitate.  Greutatea și calitatea pămătufului reprezintă cea mai bună ofertă, din rapotul calitate-preț, existentă pe piață.

Greutate: ~255 gr

Lungime totală: ~150 mm

Lungimea mânerului: ~78 mm

Dimensiunea pămătufului: ~34 mm x ~70 mm

Țara de proveniență: Canada

Brand

RazoRock

Afacerea RazoRock a început ca un hobby și o distracție, dar pe măsură ce Michael și Joseph au pătruns în lumea bărbieritului tradițional, și-au dat seama rapid cât de luxoasă și împlinitoare poate fi această artă pierdută a bărbieritului. Michael și Joseph au început să contacteze producători artizanali de săpunuri de ras și aftershave din Italia și să-i contracteze pentru a face formulări speciale doar pentru ei, sub brandul RazoRock. RazoRock are acum o gamă întreagă de produse de bărbierit: săpunuri de bărbierit italiene cu rețete speciale, produse pre-bărbierit și aftershave făcute artizanal, pămătufuri, aparate de ras tradiționale, o selecție mare de deodorante naturale și multe altele.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pămătuf sintetic RazoRock The Hulk Plissot”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *