Pamatuf Razorock sintetic tuxedo barrel plissoft 24mm

(O recenzie)

122,00 lei

Disponibil pentru precomandă

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Pamatuf Razorock sintetic Tuxedo Barrel Plissoft  24mm

Pamatuful Barrel este rezultatul multor studii. Forma unică a mânerului asigură că degetul arătător, mijlociu și degetul mare vin în contact cu baza nodului, replicand poziția pe care o iau toți frizerii profesioniști atunci când montează săpunul în saloanele lor.

Pamatuful Tuxedo Plissoft este o fuziune a nodurilor Noir Plissoft și a vârfurilor mai moi Silvertip Plissoft ale pamatufurilor Razorock.

Dimensiuni nod și smoc: 24 mm x 57 mm
Inaltime totala: 98 mm
Material maner: rasina neagra

Brand

RazoRock

Afacerea RazoRock a început ca un hobby și o distracție, dar pe măsură ce Michael și Joseph au pătruns în lumea bărbieritului tradițional, și-au dat seama rapid cât de luxoasă și împlinitoare poate fi această artă pierdută a bărbieritului. Michael și Joseph au început să contacteze producători artizanali de săpunuri de ras și aftershave din Italia și să-i contracteze pentru a face formulări speciale doar pentru ei, sub brandul RazoRock. RazoRock are acum o gamă întreagă de produse de bărbierit: săpunuri de bărbierit italiene cu rețete speciale, produse pre-bărbierit și aftershave făcute artizanal, pămătufuri, aparate de ras tradiționale, o selecție mare de deodorante naturale și multe altele.

1 recenzie

  1. Ciprian (achiziție verificată)

    Un pamatuf de toată frumusețea, care lucrează exemplar, la urma urmei vorbim de Razorock o firma cu garanție de 5 stele în lumea wet shavingului

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *