Pămătuf de bărbierit sintetic Simpsons Trafalgar T2

(3 recenzii)

165,00 lei

SKU: 478564
Brand: Simpsons

Disponibil pentru precomandă

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Pămătuf de bărbierit sintetic Simpsons Trafalgar T2

Scoțianul Alexander Simpson a început producția de pămătufuri de bărbierit și accesorii pentru îngrijirea bărbaților în 1919 și este considerat pe plan mondial ca un pionier în industrie.

Trafalgar este cel mai recent produs din gama Alexander Simpson. Acest mâner superb lucrat și atrăgător este umplut cu fibre sintetice de calitate Sovereign, din surse unice.

Specificații aproximative Trafalgar T2:

Înălțimea totală a periei – 90 mm

Înălțimea mânerului – 46 mm

Nod loft – 44 mm

Diametrul nodului – 24 mm

Fabricat în Marea Britanie

În ceea ce privește utilizarea și întreținerea continuă a noii dvs. perii de bărbierit Simpson, vă recomandăm următoarele proceduri:

Când vă bărbieriți, încercați să utilizați mișcări înainte și înapoi cu pămătuful pentru a forma spuma, mai degrabă decât mișcări circulare, care tind să exercite stres și presiune suplimentară asupra perilor. Forța excesivă poate rupe sau disloca perii din lipirea lor. Nu lăsa niciodată peria să se înmoaie în apă la o temperatură mai mare decât ar rezista pielea ta.

 • Asigurați-vă că nodul pămătufului de bărbierit este complet clătit, fără a avea reziduurile de săpun sau cremă după bărbierit – Folosiți apă caldă limpede și strângeți ușor baza nodului pentru a vedea dacă toate resturile au dispărut (Acest lucru va preveni acumularea de mucegai).
 • Agitați ușor pămătuful și mângâiați ușor perii pe un prosop foarte moale pentru a îndepărta orice exces de umiditate prezent în nod.
 • Lăsați să stea atârnat într-o zonă bine ventilată, de preferință foarte aproape de o fereastră deschisă. Timpul de uscare insuficient între bărbierit va duce la mucegai adânc în nod și eventual căderea părului.
 • Încercați o alternativă între două perii, dacă este posibil, pentru a permite o perioadă de uscare de 48 de ore.
 • Șamponați-vă peria cu un produs normal pentru păr în fiecare lună, pentru a o menține frumoasă și curată.

Brand

Simpsons

Pămătufurile de bărbierit Simpson sunt considerate și recunoscute pe plan mondial ca fiind cele mai bune din lume, în special de către pasionații de wet shaving. Compania are o moștenire adânc înrădăcinată în industria de bărbierit și este, în general, considerată ca fiind punctul de referință atunci când vine vorba de producția de instrumente de bărbierit de înaltă calitate. Scoțianul Alexander E. Simpson a început să producă perii de bărbierit în Clapham, Londra, în 1919. În 1929, compania a expus pentru prima dată la British Industries Fair. Prima adresă înregistrată înregistrată pentru Simpson Shaving Brushes a fost 53 High Street, Clapham, London, SW4. După ce fabrica sa din Londra a fost distrusă în Blitz-ul din 1941, Simpson și-a mutat compania la Nimmer Mills, Chard, Somerset. Un număr din 1963 al revistei Gentlemen's Quarterly a menționat pensulele Simpson (din Londra) cu mâner de fildeș și motto-ul „s-ar putea să nu mai fie nevoie să fie înlocuite în timpul vieții tale”. Acest comentariu rămâne adevărat și astăzi. Astăzi Simpsons este poate singurul producător de perii de bărbierit realizate manual în Marea Britanie și Insulele Britanice. Gama noastră extinsă de produse într-o mare varietate de stiluri și materiale fac din Simpson alegerea numărul unu atunci când alegeți următoarul pămătuf.

3 recenzii

 1. Robescu Adrian (achiziție verificată)

  T2 e perfect

  Am vrut initial sa iau Trafalgar T3 care este considerat standardul de la Simpsons si unul dintre cele mai laudate pamatufuri, aici ma refer si la gama Simpsons care este top, atat cele din par natural cat si varianta sintetica. Ma bucur insa ca am luat T2, mi se pare marimea cea mai buna mai ales ca prefer pamatuful (parul) mai scurt si mai compact ceea ce rar gasesti. Ma bucur si ca am gasit firma Groom Lab, pur intamplator. Profesionalism si amabilitate.

 2. danut.tanase (achiziție verificată)

  T2 este perfect pentru mine

  Recenzia mea va semana cu cea a dlui. Robescu Adrian. Si eu mi-am dorit initial un T3, dar urmarind tutoriale pe YouTube cu gama de pamatufuri Simpsons Trafalgar, am observat ca un T3 s-ar putea sa fie putin cam mare pentru nevoile mele intr-ale barbieritului. Eu port o barba medie, asa ca nu am o suprafata foarte mare de barbierit, de aceea am tras concluzia ca un T3 ar fi prea mare pentru mine, si am comandat un T2. Bine am facut! Este perfect! T2 este un bondoc “mic” si indesat, perii sunt cam egali cu manerul ca dimensiune, exact asa cum imi place mie, deci totul este perfect. Marfa englezeasca, facut cu simt de raspundere. Pe T2 il simti in mana ca fiind ceva compact, trainic, durabil, de calitate. Il iubesc pur si simplu! Asa ca am mai comandat si un T1 pentru vacante, si ca sa le mai schimb intre ele. Cred ca si T1 este perfect ca T2. O sa-i fac si lui o recenzie. Cat despre “Groom Lab” ce sa va spun, sunt deja client, si sunt foarte multumit de tot. Calitate maxima umana, dl.Bogdan, si in tot ceea ce ofera ca produse.
  Ps. Mai am doua pamaturfuri, pe care le-am scos la pensie. T2 is THE BEST!
  Raport pret/calitate, IMBATABIL!!!

 3. Ciprian

  Eu am cumparat Trafalgar T1, pamatuful este moale si cu un backbone fantastic ,am incercat multe pamatufuri dar ca Trafalgar nulla, nu exista termeni de comaratie, la urma urmei vorbim de Simpson, o marca cu traditie in lumea wet shavingului de peste 100 de ani.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *