Pămătuf de bărbierit Omega Evo 2.0 Special Veteran

400,00 lei

Seria de pamatufuri EVO de la Omega nu are nevoie de prezentare. Lansata pe piață în 2019, a devenit rapid un succes stratosferic cu mii de piese vândute. Asta datorita calitatii materialelor folosite si extraordinarului smoc sintetic care-l caracterizeaza.

Mai multe informatii
SKU: TGLAOEVO2MG
Brand: Omega
Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Pămătuf de bărbierit Omega Evo 2.0 Special Veteran

Omega, cu periile de bărbierit Evo din păr sintetic, a făcut ceea ce credeam cu toții imposibil: Beat the Badger Hair, devenind peria de bărbierit preferată a clienților europeni.

Acum, în 2022, după 3 ani, Omega lansează smocul 2.0 al periilor de ras sintetice. Tehnologia avansează, studiul materialelor de asemenea, iar rezultatul este o fibră de păr sintetică ondulată deschisă, superioară în toate privințele versiunii precedente.

Dimensiuni

Inaltime totala: 105 mm

Inaltime maner: 55 mm

Inaltime ciuf: 55 mm

Greutate: 100 gr

Păr: Silversynth 2.0

Mâner: efect militar

Fabricat în Italia.

Brand

Omega

PENNELLIFICIO OMEGA SPA este un producator de perii din Italia din anul 1946. Faimosul brand OMEGA marchează o gamă completă de pămătufuri profesionale. Produsele OMEGA de înaltă calitate se datorează unei vaste experiențe în fabricarea și selectarea atentă a materiilor prime. Marca OMEGA este comercializată peste tot în lume

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pămătuf de bărbierit Omega Evo 2.0 Special Veteran”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *