Transport gratuit pentru comnezile mai mari de 150 de RON.
typewriter TGL

Jurnalul

The Groom Lab

Cauți cadoul potrivit? Cu produsele din magazinul The Groom Lab nu dai greș
Cauți cadoul potrivit? Cu produsele din magazinul The Groom Lab nu dai greș

Cauți un cadou potrivit? Cu produsele din magazinul The Groom Lab nu dai greș

Cauți un cadou potrivit? Cu produsele din magazinul The Groom Lab nu dai greș

Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar febra cadourilor a început deja. Acum este foarte ușor să alegi cadoul potrivit pentru un bărbat, fie că e pentru un prieten, fie că e pentru un partener de afaceri: ai la dispoziție magazinul online The Groom Lab, unde poți alege din peste 300 de produse premium de îngrijire pentru bărbați de la branduri internaționale cunoscute. Sigur găsești ceva potrivit pentru prietenii tăi și le poți da un sfat bun femeilor care caută un cadou pentru bărbații din viața lor. În plus, poți alege produse de calitate cu prețuri accesibile pentru orice buzunar.

Orice bărbat care se îngrijește are nevoie de produse potrivite pentru el. Tocmai din acest motiv, nu poți da greș cu un astfel de cadou. Pentru a vedea ce produse i se potrivesc cel mai bine celui căruia dorești să i le dăruiești, îți vom prezenta categoriile de produse pe care le poți alege din shop.

Pentru bărbierit

Dacă cel căruia dorești să îi faci un cadou de Crăciun obișnuiește să se bărbierească, atunci ai o întreagă categorie de produse în magazinul online The Groom Lab din care poți alege. Poți opta pentru un aparat de ras clasic potrivit pentru el sau pentru un brici (de exemplu Brici Bluebeards Revenge – 80 de lei). Prețurile aparatelor de ras variază între 114 lei și 240 de lei și ai de ales dintre trei branduri. Alături de acesta poți adăuga și un set de lame, cu preț cuprins între 3 lei și 23 lei.

 • (4 recenzii)
  150,00 lei
 • 150,00 lei
 • (2 recenzii)
  150,00 lei

Dacă dorești, poți alege să îi dăruiești unul sau mai multe produse necesare pentru bărbierit. Poți opta pentru o cremă pre-bărbierit (între 30 de lei și 78 de lei), o cremă sau un săpun de bărbierit (între 9 lei și 175 de lei), un aftershave (între 16 lei și 100 de lei) sau un pămătuf (între 19 lei și 199 de lei).

Pentru îngrijirea bărbii și a mustății

Dacă prietenul tău poartă barbă sau mustață, ori ambele, cu siguranță are nevoie de produse de îngrijire pentru acestea. În cazul în care poartă barbă, îi poți alege dintre uleiuri de barbă (între 69 de lei și 219 lei), săpun pentru barbă (între 99 de lei și 110 lei), balsam de barbă (de exemplu Mr Bear 3 arome 95 de lei) și pieptăn sau perie pentru barbă (între 90 și 180 de lei). Sau poți opta pentru pachetul cu ulei de barbă și pieptăn de barbă Capt Fawcett ediție limitată pentru 269 de lei. Pentru mustăcioși, alege o ceară de mustață (între 49 de lei și 70 de lei).

 • 78,00 lei
 • 80,00 lei

Pentru păr

Un bărbat îngrijit se preocupă de imaginea lui din cap până în picioare. Dacă cel căruia dorești să îi cumperi un cadou este un astfel de bărbat, nu uita să iei în calcul și produsele de îngrijire a părului. Poți opta pentru un șampon și un balsam de păr (între 39 de lei și 86 lei), o ceară de păr (între 35 de lei și 72 de lei) sau o pomadă (între 22 de lei și 105 lei). Găsești produse potrivite pentru toate tipurile de păr, deci nu poți da greș cu un astfel de cadou.

 • 55,00 lei -50% 27,50 lei

Pentru față

Pentru îngrijirea facială găsești mai multe produse în shop. În funcție de ce știi că preferă prietenul tău, poți alege produsele pentru ten de la Baxter of California, masca exfoliantă (79 de lei), loțiunea de curățare (81 de lei) și loțiunea astringentă (85 lei) sau poți apela la produsele pentru protecție și să alegi o cremă de față (între 106 lei și 131 de lei), o mască (86 de lei) sau un balsam de buze (între 39 de lei și 44 de lei).

 • 129,00 lei
 • 118,00 lei

Pentru corp

O altă idee de cadou reușit pentru un bărbat care se îngrijește de imaginea lui este un gel pentru corp (79 de lei) sau o cremă hidratantă (95 de lei).

 • 62,00 lei
 • 120,00 lei

Kiturile Cadou The Groom Lab

Pentru a-ți ușura munca, am pregătit în magazin șase kituri cu produse în principal pentru bărbierit, în funcție de nivelul la care se află în domeniul bărbieritului umed cel care urmează să îl folosească: kituri pentru juniori și seniori, kit master și expert.

După cum poți vedea mai sus, ai o multitudine de variante și de produse din care poți alege. Tot ce trebuie să faci este să intri în magazinul online și să vezi ce i se potrivește mai bine celui care urmează să primească darul tău!

The g r o om l ab E S T ABLISHED 2015

PRODUSE POPULARE

 • (5 recenzii)
  3,60 lei
 • 4,50 lei
 • (6 recenzii)
  9,50 lei
 • (3 recenzii)
  7,00 lei
 • (3 recenzii)
  4,90 lei
 • (3 recenzii)
  18,00 lei

ULTIMELE ARTICOLE DIN JURNAL