Jazeel The Palace Eau De Parfum 100 ml

1.800,00 lei

O combinație armonioasă de aromă lemnosă, citrice vibrante, flori galbene luminoase și o notă delicată de pudră.

Mai multe informatii
SKU: 0745240374039
Categorie:
Brand: Jazeel

În stoc

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.
jazeel

Jazeel The Palace Eau De Parfum 100 ml

Acest capodoperă olfactivă începe cu o uvertură triumfătoare de Frunze de Dafin, Flori de Portocal, Lămâie, Bergamot și Cardamom – o deschidere măreață potrivită pentru coridoarele puterii. Pe măsură ce pătrunzi mai adânc în inimă, aroma de Trandafir Bulgar, Ylang-ylang și alura delicată a Lăstarului și iasomiei dezvăluie o narațiune captivantă, care repetă grația și sofisticarea sinonime cu viața la palat. Notele de bază, o simfonie de Ulei de Oud Prachin, Lemn de Santal, Vetiver, Moss de Stejar, Chiparos, Tonka, Mosc, Labdanum, Tămâie, Cedru, Rădăcină de Orris și Scorțișoară, se împletesc pentru a crea o moștenire olfactivă durabilă. Fiecare element, ales meticulos, rezonază cu pereții istorici ai palatului prezidențial, capturând esența puterii, prestigiului și eleganței atemporale. ‘

The Palace’ de Shadi Samra este mai mult decât un parfum; este o călătorie aromatică care încapsulează însăși esența luxului și aura autorității demne. Crearea ‘The Palace’ a fost o odisee de nouă luni alimentată de pasiune, o călătorie pentru a captura esența opulenței prezidențiale. Fiecare notă, aleasă meticulos, reprezintă o bucată din inima mea dedicată eleganței palatiale. Mai mult decât un parfum, este o mărturie a devotamentului și artizanatului. Sper să te transporte într-un regat în care pasiunea întâlnește sofisticarea.

Note de vârf: Frunze de Dafin, Flori de Portocal, Lămâie, Bergamot, Cardamom

Note de mijloc: Trandafir Bulgar, Ylang-ylang, Lăstari, Iasomie

Note de bază: Ulei de Oud Prachin, Lemn de Santal, Vetiver, Moss de Stejar, Chiparos, Tonka, Mosc, Labdanum, Tămâie, Cedru, Rădăcină de Orris și Scorțișoară.

100ml

 

Brand

Jazeel

Jazeel Perfumes este o casă de parfumuri de lux înființată în 2018 de parfumierul Ali Alzaabi. Conexiunea sa emoțională profundă cu parfumurile încă din tinerețe l-a determinat să dorească să îndeplinească nevoia de parfumuri orientale exclusiviste și autentice care să atragă atenția atât a bărbaților, cât și a femeilor. Parfumurile Jazeel reprezintă o rară confluență între tradiție și modernitate; ele evocă aristocrația și bogăția pură a spiritului tău. Inimă și sufletul tău zboară pe aromele stării de bine. Întregul tău ființă se înalță din această lume într-o călătorie către lumină. Stima de sine înflorește, gândurile și acțiunile tale evoluează către un plan superior. Te armonizezi cu natura și privești iubirea într-o cu totul altă lumină! Pentru Ali, a fost o odisee pasională să creeze colecția sa excepțională "Love Collection" de parfumuri orientale. Gândurile poetului Nizar Qabbani l-au inspirat pe Ali prin lucrările sale celebre, cum ar fi: "Iubitul meu m-a întrebat: 'Care este diferența dintre cer și mine?' Am răspuns: 'Diferența, dragostea mea, când zâmbești, uit de cer.' Realizate cu cele mai înalte standarde, din ingrediente naturale și rare, precum și alte esențe fine, alese personal de Ali Alzaabi din Orientul Îndepărtat și din întreaga lume, acestea sunt de calitate constant superioară și lasă o impresie de neuitat. Ali, împreună cu echipa sa extrem de talentată de cercetare, lucrează în mod continuu pentru a dezvolta noi amestecuri senzuale de arome pentru a răspândi dragostea în întreaga lume.
jazeel

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Jazeel The Palace Eau De Parfum 100 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *