Jazeel Shouq Eau De Parfum 100 ml

1.200,00 lei

Shouq: O Poveste Parfumată de Profunzime Lemnoasă, Strălucire de Ambră și Atingere Moale de Mosc Pudrat

Mai multe informatii
SKU: 0745760303267
Categorie:
Brand: Jazeel

În stoc

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.
jazeel

Jazeel Shouq Eau De Parfum 100 ml

De la primul moment, Shouq te cheamă cu aroma seducătoare a Trandafirului Bulgar, amestecată cu spiritatul Geraniumului Egiptean și șoapta pură și delicată a Lalelelor. Împreună, ele compun o serenadă tăcută care rezonează cu dorințele nespuse ale inimii – un imn magnetic care te atrage irezistibil spre esența afecțiunii. Pătrunde mai adânc în îmbrățișarea lui Shouq și te vei găsi în mijlocul unei tapițerii tesute cu bogăția pământească a lui Nagarmotha, cadențele robuste ale Balsamului Gurjum și grația demnă a Cedrului Atlas. Este un miros care vorbește despre romantismul străvechi, despre curți nobile și pasiune atemporală, capturate în fiecare notă luxoasă. Pe măsură ce amurgul îmbrățișează lumea, Shouq se așează în căldura Lemnului de Santal Indian, în complexitatea rafinată a Vetiverului Haitian și în adâncimile profunde ale Oud și Musc. Aceste note de bază te înconjoară într-o îmbrățișare somptuoasă și durabilă, profundă și durabilă ca o promisiune șoptită în întuneric.

Shouq nu este doar un parfum, ci o trecere către un refugiu intim, un sanctuar în care iubirea respiră cu fiecare puls, atrăgându-te tot mai aproape de culmea pasiunii.

În crearea lui Shouq, am fost captivat de bogăția Geraniumului Egiptean, esența sa bogată în citrice și fructe care îl diferențiază. A găsit perechea perfectă în adâncimea profundă a Oud-ului Thai, cu șoapte de Lalele aducând ușurință amestecului. Shouq a apărut ca un parfum floral elegant cu Oud, o mărturie a simfoniei grațioase a notelor fine ale naturii, create nu doar pentru a parfuma pielea, ci și pentru a trezi sufletul la fiecare întâlnire.

Note de vârf: Trandafir Bulgar – Geranium Egiptean – Lalele

Note de mijloc: Nagarmotha – Gurjum – Cedru Atlas

Note de bază: Lemn de Santal Indian – Vetiver Haitian – Oud – Musc

100ml

 

Brand

Jazeel

Jazeel Perfumes este o casă de parfumuri de lux înființată în 2018 de parfumierul Ali Alzaabi. Conexiunea sa emoțională profundă cu parfumurile încă din tinerețe l-a determinat să dorească să îndeplinească nevoia de parfumuri orientale exclusiviste și autentice care să atragă atenția atât a bărbaților, cât și a femeilor. Parfumurile Jazeel reprezintă o rară confluență între tradiție și modernitate; ele evocă aristocrația și bogăția pură a spiritului tău. Inimă și sufletul tău zboară pe aromele stării de bine. Întregul tău ființă se înalță din această lume într-o călătorie către lumină. Stima de sine înflorește, gândurile și acțiunile tale evoluează către un plan superior. Te armonizezi cu natura și privești iubirea într-o cu totul altă lumină! Pentru Ali, a fost o odisee pasională să creeze colecția sa excepțională "Love Collection" de parfumuri orientale. Gândurile poetului Nizar Qabbani l-au inspirat pe Ali prin lucrările sale celebre, cum ar fi: "Iubitul meu m-a întrebat: 'Care este diferența dintre cer și mine?' Am răspuns: 'Diferența, dragostea mea, când zâmbești, uit de cer.' Realizate cu cele mai înalte standarde, din ingrediente naturale și rare, precum și alte esențe fine, alese personal de Ali Alzaabi din Orientul Îndepărtat și din întreaga lume, acestea sunt de calitate constant superioară și lasă o impresie de neuitat. Ali, împreună cu echipa sa extrem de talentată de cercetare, lucrează în mod continuu pentru a dezvolta noi amestecuri senzuale de arome pentru a răspândi dragostea în întreaga lume.
jazeel

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Jazeel Shouq Eau De Parfum 100 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *