Husă impermeabilă, cu fermoar, pentru aparat de ras, RazoRock Military Green

(O recenzie)

50,00 lei

Husă impermeabilă, cu fermoar, pentru aparat de ras, RazoRock Military Green, se potrivește aparatelor de ras cu mânere care măsoară până la 100 mm lungime, inclusiv toate aparatele de ras RazoRock.

Mai multe informatii

Disponibil pentru precomandă

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Husă impermeabilă, cu fermoar, pentru aparat de ras, RazoRock Military Green, se potrivește aparatelor de ras cu mânere care măsoară până la 100 mm lungime, inclusiv toate aparatele de ras RazoRock.

RazoRock a ales pânza cerată deoarece este un material impermeabil. Vă rugăm să rețineți că husa nu este impermeabilă dacă este scufundată în apă pe perioade lungi de timp.

Această husă este cu siguranță una dintre cele mai bune huse de pe piață. Interiorul are o căptușeală moale din bumbac pentru a vă proteja cele mai prețioase aparate de ras. Această husă este perfectă pentru călătorii sau pentru depozitarea aparatului de ras în geanta de sport.

Caracteristici:

  • Dimensiune exterioară: Aproximativ 14,5 cm lungime x 7,3 cm înălțime pe partea mare, concepută pentru poziția capului de ras și 6 cm înălțime pe partea scurtă, proiectată pentru poziția bazei mânerului aparatului de ras.
  • Materiale: pânză cerată de înaltă densitate, hidrofugă de calitate superioară și plasture oval din piele naturală cu marca RAZOROCK.
  • Fermoar: fermoar din oțel de înaltă calitate.
  • Interior: compartiment interior căptușit complet din bumbac.

Culoare: Military Green

 

Brand

RazoRock

Afacerea RazoRock a început ca un hobby și o distracție, dar pe măsură ce Michael și Joseph au pătruns în lumea bărbieritului tradițional, și-au dat seama rapid cât de luxoasă și împlinitoare poate fi această artă pierdută a bărbieritului. Michael și Joseph au început să contacteze producători artizanali de săpunuri de ras și aftershave din Italia și să-i contracteze pentru a face formulări speciale doar pentru ei, sub brandul RazoRock. RazoRock are acum o gamă întreagă de produse de bărbierit: săpunuri de bărbierit italiene cu rețete speciale, produse pre-bărbierit și aftershave făcute artizanal, pămătufuri, aparate de ras tradiționale, o selecție mare de deodorante naturale și multe altele.

1 recenzie

  1. Bogdan (achiziție verificată)

    Husă RazoRock Military Green

    Material bun culoare frumoasa am achiziționat-o pentru atunci când plec undeva arunc in ea aparatul și niște lame și gata de drum

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *