Reducere!

Frederic Malle Rose & Cuir Perfume Apă de Parfum 50 ml

850,00 lei -30% 595,00 lei

-30%

În prim plan, o reinterpretare emfatică a trandafirului, amestecat cu o extracție unică de piper, geranium bourbon și o notă de casis pentru prospețime și condiment.

Mai multe informatii

În stoc

Finalizeaza comanda în
pentru a primi produsul !

Cu toate acestea, o furtună liniștită se află în interior: vetiverul și cedrul formează un așternut pământesc misterios, cu IsoButyl Quinoline în centru – o moleculă intensă, în mare parte uitată, utilizată în parfumeria epocii jazzului.

Note olfactive:

De vârf:

  • Geranium
  • Coacăze negre
  • Geranium bourbon

De mijloc:

  • Vetiver
  • Cedru

De bază:

  • Acorduri de piele

Gramaj: 50 ml

Ingredients: Alcohol Denat., Fragrance (Parfum), WaterAquaEau, Benzyl Salicylate, Linalool, Limonene, Anise Alcohol, Benzyl Benzoate, Isoeugenol, Farnesol, Benzyl Alcohol, Eugenol, Geraniol, Citral, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate

Brand

Editions de Parfums Frederic Malle

Parfumurile Frédéric Malle au luat naștere în anul 2000, reprezentând produsul hotărârii lui Frédéric Malle de a susține parfumeria și de a-i readuce gloria de odinioară.
Îndrumându-i pe cei mai mari parfumieri din lume până la culmea artei, el le acordă libertatea totală de a crea, oferindu-le materii prime excepționale, fără a le impune limite de timp sau de buget.
Născut în lumea parfumurilor, cu o experiență de peste treizeci de ani, Frédéric Malle este un  important expert în parfumeria contemporană.
Un estetician neconvențional și neclasificabil, el oferă artiștilor oportunitatea de a excela, îi încurajează să-și dezvolte propriul idiom și le sărbătorește creativitatea.
Astfel, din fiecare colaborare, se naște o capodoperă – un parfum al cărui creator este suficient de mândru să-l semneze cu propriul său nume, pentru prima dată.
Această abordare unică are drept rezultat o gamă eclectică de parfumuri, cu personalități diversificate – o colecție care îmbrățișează toate stilurile și familiile olfactive, le revoluționează, învăluie clasicul cu o notă modernă și pășește, cu îndrăzneală, în teritorii neexplorate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.