Reducere!

Frederic Malle French Lover Apă de Parfum 100 ml

1.075,00 lei -30% 752,50 lei

-30%

Masculinitatate pură

Pentru bărbatul care nu ar purta în mod normal parfum, care crede în atracția pură și se bazează pe simpla putere seducătoare a aspectului său natural.

Prospețimea picantă a florilor de pimiento, angelică și ienupăr se topește într-o mare lemnoasă de cedru, paciuli și vetiver, la umbra gălbenelelor și tămâii, totul într-un val de parfum natural.

Magnetismul tăcut 

Mai multe informatii

Stoc epuizat

Anunță-mă când revine în stoc.

Note de vârf:

pimiento; angelică; ienupăr

Note de bază:

patchouli; vetiver; tămâie

Volum:

100ml

Ingrediente: Alcool Denat, Parfum, Apă, Benzic Salicilate, Linalool, Limonene, Anise Alcool, Benzil Benzoate, Isoeugenol, Farnesol, Benzil Alcool, Eugenol, Geraniol, Citral, Pentaerithritil Tetra-Di-T-Butil Hidroxihidrocinnam

Brand

Editions de Parfums Frederic Malle

Parfumurile Frédéric Malle au luat naștere în anul 2000, reprezentând produsul hotărârii lui Frédéric Malle de a susține parfumeria și de a-i readuce gloria de odinioară.
Îndrumându-i pe cei mai mari parfumieri din lume până la culmea artei, el le acordă libertatea totală de a crea, oferindu-le materii prime excepționale, fără a le impune limite de timp sau de buget.
Născut în lumea parfumurilor, cu o experiență de peste treizeci de ani, Frédéric Malle este un  important expert în parfumeria contemporană.
Un estetician neconvențional și neclasificabil, el oferă artiștilor oportunitatea de a excela, îi încurajează să-și dezvolte propriul idiom și le sărbătorește creativitatea.
Astfel, din fiecare colaborare, se naște o capodoperă – un parfum al cărui creator este suficient de mândru să-l semneze cu propriul său nume, pentru prima dată.
Această abordare unică are drept rezultat o gamă eclectică de parfumuri, cu personalități diversificate – o colecție care îmbrățișează toate stilurile și familiile olfactive, le revoluționează, învăluie clasicul cu o notă modernă și pășește, cu îndrăzneală, în teritorii neexplorate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.