Taylor of Old Bond Street Mr Taylor's Shaving Cream 150gr

Brand: Taylor of an Old Bond Street

GLNAP30

New product

Taylor of Old Bond Street Mr Taylor's Shaving Cream contains nutrients that smooth, nourish the skin, reduce irritation and redness. Formula with no parabens.

For sensitive skin!

More details

67,75 lei

- +

 
More info

Taylor of Old Bond Street Mr Taylor's Shaving Cream has a natural, pleasant and even surprising flavor.

With notes of lavender, tarragon, green galbanum and citrus. Provides skin protection during shaving. Superlative Performance!

Enjoy the lather created by Taylor!

Weight: 150 gr

Made in England. 

Write a review

Taylor of Old Bond Street Mr Taylor's Shaving Cream 150gr

Taylor of Old Bond Street Mr Taylor's Shaving Cream contains nutrients that smooth, nourish the skin, reduce irritation and redness. Formula with no parabens.

For sensitive skin!

Write a review

 
Comments(1)
10/30/2018

Recomand cu incredere

In primul rand, as dori sa spun ca nu prea sunt genul care scrie review-uri, nu este prea frumos din partea mea, dar ... ori nu am timp, ori nu am o parere clara vizavi de un produs...
De data asta, dupa doar doua barbierituri( ma rad si in cap) , pot spune ca aceasta crema este cea mai buna dintre toate cele folosite de mine.
Am mai folosit sapun de barbierit , Hasslinger, Proraso, Arko... bune, dar nici unul nu s-a ridicat la acest nivel.
Mirosul... nu stiu cu ce sa-l asemuiesc, eu i-am spus un miros igienic, curat, destul de placut. Nu ramane mult, ma rog, dupa ce dai cu after shave, nu mai ramane mare lucru din miros. Dar dupa fiecare trecere cu lama pe obraz, lasa o suprafata usor uleioasa, care protejeaza chiar daca dai de mai multe ori cu lama...
Pentru prima data, desi m-am barbierit doua zile la rand, cu trei treceri fiecare, in directii diferite, nu m-am iritat deloc. Dar absolut deloc. Nici pe cap si nici pe fata. Iar rezultatul a fost, fara nicio exagerare, fund de bebelus! :D
Mi-am cumparat si un castronel de plastic, negru, ieftin dar foarte bun pentru spumare, se pune extrem de putin din crema in castronel, eu pun echivalentul volumului unei treimi din prima falanga a degetului aratator si am spuma pentru trei treceri si inca mai ramane pentru corecturi, daca mai este cazul. Nu pun multa apa de la inceput, de fapt, nu pun apa direct in vas, doar ud pamatuful ... intr-un minut, maxim, am o spuma densa foarte buna!
Repet, o calitate deosebita , cu un miros foarte usor de acceptat de majoritatea!

  • Was this comment useful to you?
  • (0) (0)

Recently Viewed

30 Other products in the same category

Cella Shaving Gift Set

142,50 lei 190,00 lei -25%

Customers who bought this product also bought:

QR code