Reducere!

Brici Parker PTB Negru straight edge

105,00 lei -30% 73,50 lei

-30%

Briciul Parker PTB Negru este perfect pentru cei care doresc un bărbierit cât mai aproape de piele. După câteva utilizări lama se înlocuiește.

Cu acest brici poți aplica tehnica bărbieritului straight-edge.

Mai multe informatii
SKU: TGLA65
Brand: Parker

În stoc

Finalizeaza comanda în
pentru a primi produsul !

Briciul Parker PTB Negru are suportul pentru lamă confecționat din otel de cea mai bunp calitate iar mânerul este din plastic.

Cu acest brici poți aplica tehnica bărbieritului straight-edge.

Poți vedea aici un articol despre beneficiile bărbieritului cu briciul.

Este perfect pentru călătorii sau pentru cei care doresc să înceapă să învețe arta bărbieritului cu briciul. De asemenea este alegerea perfectă pentru definirea marginilor și conturului bărbii, mustății, perciunilor, obținând astfel un bărbierit mai fin.

După câteva utilizări lama se înlocuiește. Lama trebuie rupă în două jumătați care se potrivesc perfect în adaptorul dedicat.

Brand

Parker

Ești pasionat de bărbieritul clasic? Felicitări! Ești unde trebuie.Ca să te ajutăm să obții un bărbierit de înaltă calitate îți oferim produsele Parker.Cu peste 40 de ani de experiență în realizarea manuală a produselor de bărbierit de înaltă calitate.Sunt renumiți pentru aparatele de ras moderne care au ca și caracteristică deschiderea capetelor prin sistemul fluturelui. Acest sistem constă în deschiderea a două părti mobile ale părții superioare ale capului aparatului prin răsucirea părții de jos a mânerului.Te invităm să studiezi colecția de la Parker! 

1 recenzie

  1. Andrei Cotrau (achiziție verificată)

    Un shavette reusit

    Dintre shavette-uri, e cam cel mai bun raport pret/calitate. Constructia e decenta, functioneaza foarte bine cu orice fel de lame DE si greutatea e optima pentru incepatori. Personal as prefera sa fie mai greu pentru pase in raspar. In schimb nu este foarte iertator cu gesturi neatente, fiindca lama are o expunere de peste un milimetru. Din oferta de pe Groom Lab e cea mai buna optiune, exceptind varianta integrala din otel. Eu il folosesc cu jumatati de lame Derby si sunt foarte multumit.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *