Brici Parker 31R din oțel inoxidabil straight edge

(O recenzie)

130,00 lei

Briciul Parker 31R  este utilizat în saloanele de bărbierit din întreaga lume și asta pentru că are un design unic, care menține lama într-o poziție sigură, pe întreaga durată a utilizării.
Mai multe informatii
SKU: TGLPKR31R
Brand: Parker

Disponibil pentru precomandă

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Acest brici este recomandat de bărbierii din lumea întreagă. Clipsul unic, care ține lama într-o poziție de siguranță, face ca bărbieritul să fie mult mai ușor, fără să lase urme.

Spre deosebire de bricele tradiționale, cel pe care vi-l recomandăm are în compoziție oțel inoxidabil de cea mai bună calitate. Mulți dintre clienți ne-au menționat faptul că acest brici acționează exact ca un aparat de ras, doar că nu este nevoie de ascuțire, ca în cazul aparatelor clasice.

Alege-ți lama preferată și utilizeaz-o cu briciul nostru, nu vei fi dezamăgit! Este atât de simplu!

  • Tipul briciului: brici cu lamă securizată prin clips
  • Greutate: 48.19 gr
  • Lungime: 14.60 cm
  • Material: oțel inoxidabil

Brand

Parker

Ești pasionat de bărbieritul clasic? Felicitări! Ești unde trebuie.Ca să te ajutăm să obții un bărbierit de înaltă calitate îți oferim produsele Parker.Cu peste 40 de ani de experiență în realizarea manuală a produselor de bărbierit de înaltă calitate.Sunt renumiți pentru aparatele de ras moderne care au ca și caracteristică deschiderea capetelor prin sistemul fluturelui. Acest sistem constă în deschiderea a două părti mobile ale părții superioare ale capului aparatului prin răsucirea părții de jos a mânerului.Te invităm să studiezi colecția de la Parker! 

1 recenzie

  1. danut.tanase (achiziție verificată)

    Un brici shavette, brici!

    Calitate exceptionala, la un pret foarte bun. Nu veti fi dezamagiti. Tot briciul este din otel inoxidabil. Recomand fara dubii. Un brici premium, la pret mic.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *