Aparat de ras reglabil Rex Supply Co Konsul Slant

1.750,00 lei

Disponibil pentru precomandă

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Aparat de ras reglabil Rex Supply Co Konsul Slant

Rex Supply Co Konsul Slant este singurul aparat de ras reglabil în unghi din lume fabricat integral din oțel inoxidabil de calitate marină. Proiectat să reziste ani în șir și produs în Statele Unite, Konsul este rezultatul unei perfecte fuziuni între tradiție și inovație.

Rex Supply Co Konsul Slant a fost dezvoltat de pasionați de bărbierit pentru a oferi o experiență complet personalizabilă. Aparatul de tip SLANT este o unealtă extrem de eficientă ce îndepărtează cu ușurință cele mai rezistente bărbi, fără a irita pielea. Inspirat de ghilotina franceză și rafinat de germani, briciul în unghi reprezintă soluția perfectă pentru cei care se confruntă cu o barbă densă și o piele sensibilă.

Dar adevărata avantaj este mânerul său cu tehnologia Diamond Grip. Această prindere de precizie oferă o aderență perfectă în timpul bărbieritului, chiar și atunci când mânerul este ud. De fapt, textura sa specială creează o fricțiune perfectă cu mâna, oferind o prindere sigură și confortabilă.

Konsul este infinit reglabil, permițându-vă să găsiți ușor cea mai bună expunere a lamei. Doar rotiți butonul integrat pentru a ajusta distanța lamei pentru un bărbierit mai delicat sau mai agresiv. Este compatibil cu orice lamă, oferind o multitudine de opțiuni și combinații pentru un bărbierit plăcut și perfect. Pe lângă frumusețea și practicitatea sa, Konsul este construit din oțel inoxidabil de calitate marină pentru a asigura o durabilitate maximă în timp.

Soliditatea și echilibrul său perfect îl fac un instrument de încredere și sigur, gata să devină companionul dumneavoastră indispensabil pentru bărbieritul zilnic. Un alt aspect de evidențiat este sistemul de ajustare al lui Konsul.  Acest aparat de ras este infinit reglabil, permițându-vă să modificați expunerea lamei în funcție de tipul de piele și barbă. O simplă rotire a butonului integrat vă permite să reglați distanța lamei pentru un bărbierit mai delicat sau mai agresiv.

Rex Supply Co Konsul Slant este un produs de înaltă calitate, proiectat pentru a oferi o experiență personalizată de bărbierit. Cu combinația sa de design elegant, performanță înaltă și durabilitate, Konsul Deluxe Rodiueste destinat să devină un punct de referință în lumea aparatelor de ras clasice.

Caracteristici Tehnice:

Lungime: 87 mm

Greutate: 106 gr

Fabricat în SUA

Brand

Rex Supply Co.

Am creat o linie de produse de inspirație vintage care respectă și reînvie arta bărbieritului umed tradițional pentru bărbatul modern. Produsele noastre sunt proiectate, fabricate și asamblate în S.U.A., folosind cele mai bune materiale și măiestrie veche, cu pasiune pentru calitate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aparat de ras reglabil Rex Supply Co Konsul Slant”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *