Aparat de ras reglabil Rex Supply Co Ambasador XL Aur

2.350,00 lei

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Aparat de ras reglabil Rex Supply Ambasador XL din Aur – Rex Supply Co.

MADE IN USA

Rex Supply Co. prezintă „The Ambassador”, cel mai emblematic aparat de ras  din linia Rex.

Rex Amabassador a fost dezvoltat de pasionații de bărbierit pentru a oferi o experiență complet personalizabilă.

Fie că este primul tău aparat de ras, fie că ai fost un fan de multă vreme al bărbieritului, The Ambassador oferă întotdeauna un bărbierit potrivit nevoilor tale.

Acest aparat de ras este fabricat din Aur pentru durabilitate maximă. Perfect ponderat și echilibrat, are un mâner Sure Grip care face aparatul de ras ușor de ținut, chiar și atunci când este ud.

Ambasador este reglabil la infinit, ceea ce face ușor să găsiți cea mai bună setare posibilă a lamei pentru pielea dvs. Pur și simplu rotiți butonul integrat în sus sau în jos pentru a regla spațiul dintre lame pentru un bărbierit mai blând sau mai agresiv. După doar câteva mișcări, vei observa că aparatul de ras alunecă fără efort peste piele, lăsând în urmă pielea moale și bine îngrijită.

Rex Ambassador este fabricat în SUA și proiectat să reziste o viață. Fiecare aparat de ras are un număr de serie individual și un cod de producție care aderă la sistemul clasic de datare a produselor Gillette®. Acest aparat de ras vine cu o garantie pe viata.

SPECIFICAȚIILE PRODUSULUI:

Lungime : 108 mm

Greutate : 119 g

Distanța dintre lame: 0,30 – 1,30 mm

Brand

Rex Supply Co.

Am creat o linie de produse de inspirație vintage care respectă și reînvie arta bărbieritului umed tradițional pentru bărbatul modern. Produsele noastre sunt proiectate, fabricate și asamblate în S.U.A., folosind cele mai bune materiale și măiestrie veche, cu pasiune pentru calitate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aparat de ras reglabil Rex Supply Co Ambasador XL Aur”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *