Aparat de ras clasic Parker 66R Safety Razor

180,00 lei

Aparatul de ras Parker 66R cu lamă dublă este unul dintre cele mai populare modele Parker. Un aparat de ras frumos finisat, greu, solid, cu piaptăn închis având ca și caracteristică deschiderea prin răsucire (sistemul fluturelui), sistem care permite înlocuirea rapidă și în condiții de siguranță a lamei. Un aparat de ras elegant și popular. Minunat pentru începători și pentru iubitorii bărbieritului umed.

Mai multe informatii

Disponibil pentru precomandă

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Aparatul de ras Parker 66R este ușor de manevrat iar greutatea este distribuită uniform pe lungimea mânerului pentru realizarea unui bărbierit confortabil.

Mânerul este din alamă placat cu crom.

Pentru un bărbierit confortabil și fără iritații recomandăm schimbarea frecventă a lamei de ras.

Poti vedea aici un review cu acest aparat.

Greutate 113gr

Dimensiuni: lungime totală 101mm, lungime mâner 100mm, lățime cap 43mm.

Mod de utilizare:

 • capul de ras se deschide prin deșurubarea bazei mânerului
 • apoi se deschid capetele de sus ca un fluture pentru a descoperi lama
 • introduceți lama de barbierit apoi închideți la loc prin același sistem
 • în timpul bărbieritului aveți grijă să formați un unghi de aproximativ 30 de grade
 • după ce ați hidratat pielea cu cremă sau săpun de bărbierit, începeți cu obrajii apăsând foarte puțin, întrucât greutatea aparatului permite o alunecare ușoară
 • bărbieritul se realizează întotdeuna în sensul creșterii firelor de păr.

Parker Safety Razor este o afacere de familie cu sediul în India din 1973.

Cu peste 40 de ani de experiență în realizarea manuală a produselor de bărbierit de înaltă calitate sunt crenumiți pentru aparate de ras moderne care au ca și caracteristică deschiderea capetelor prin sistemul fluturelui. Acest sistem constă în deschiderea a două părti mobile ale părții superioare ale capului aparatului prin răsucirea părții de jos a mânerului.

Sistem care permite înlocuirea rapidă și în condiții de siguranță a lamei.

Fabricat în India.

Brand

Parker

Ești pasionat de bărbieritul clasic? Felicitări! Ești unde trebuie.Ca să te ajutăm să obții un bărbierit de înaltă calitate îți oferim produsele Parker.Cu peste 40 de ani de experiență în realizarea manuală a produselor de bărbierit de înaltă calitate.Sunt renumiți pentru aparatele de ras moderne care au ca și caracteristică deschiderea capetelor prin sistemul fluturelui. Acest sistem constă în deschiderea a două părti mobile ale părții superioare ale capului aparatului prin răsucirea părții de jos a mânerului.Te invităm să studiezi colecția de la Parker! 

1 recenzie

 1. Silviu Rotaru (achiziție verificată)

  Rotaru Silviu

  Salut pasionatii de barbierit clasic. De azi, utilizez un nou aparat si anume Parker 66R. Sincer, am avut o usoara retinere, pt era fabricat in India.Total gresita atitudinea mea! (si-mi recunosc vina). Pt o gama larga de utilizatori, aparatul este un prieten desavarsit. Incep cu design-ul, care aduce parca lumea clasica mai aproape de noi, in care aceste aparate de ras, erau suverane. Materiale de buna calitate, detalii impecabil realizate, prindere optima in mana. Greutatea acestuia, fara a fi mare, ajuta in timpul barbieritului. In viziunea mea, nu este un aparat agresiv, fiind pozitionat, dupa umilele mele aprecieri, vis-a-vis de expunerea lamei, undeva pe la mijlocul scalei, adica comparat cu un aparat reglabil, cu scala 1-6, pe acesta il percep la 3-4. Un aparat mediu situat deci, ca si expunere a lamei si de aici a agresivitatii acesteia, insa perfect prin rezultatele obtinute. Utilizat corect, adica folosind greutatea acestuia in timpul barbieritului, fara a apasa pe el si alegand un unghi de aproximativ 30 de grade la contactul cu pielea, nu are cum sa greseasca. Barbieritul obtinut, dupa 2-3 treceri, este fin, fara iritatii, placut. Usor de intretinut dupa. Il recomand chiar si celor pretentiosi. Pret corect, ambalaj deosebit, pe masura aparatului. Subliniez inca odata, caldura si deschiderea cu care am fost primit in magazin, care m-au facut sa ma simt un oaspete pretios, ca de fiecare data.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *