Apă de Parfum Panama 1924 100ml

550,00 lei

1924 a fost prima creație a casei de parfumuri Panama. Un parfum citric și rafinat care oferă bărbatului care îl poartă un sentiment de eleganță și dinamism.

Mai multe informatii
SKU: TGLPEDT-1
Brand: Panama 1924
Finalizeaza comanda în
pentru a primi produsul !

Panama 1924, acest parfum modern si sofisticat, reflecta barbatul care alege dinamism si eleganta.

Parfumul reprezintă un amestec de vanilie combinat cu floarea de tutun și prospețimea citricelor.

Astăzi, Boellis are parteneriate cu cele mai prestigioase buticuri și parfumerii din lume, și este prezentă la pevenimente internaționale de modă precum „Pitti Uomo Moda din Milano sau evenimente precum „Ziua Boellis” de la Bergdorf Goodman, în New York.

Note olfactive:

Lămâie, mandarină, lavandă, mentă

Trandafir, scorțișoară, kumin, cimbru, coriandru, floare de tutun

Lemn de santal, vanilie

Volum: 100 ml

Fabricat în Italia

Brand

Panama 1924

Boellis - Frizeria din Napoli Marca Boellis își are rădăcinile în frizeria cu același nume din inima orașului Napoli, care a fost fondată în 1924 de Antonio Boellis. Antonio a fost atras din mediul rural sicilian în orașul Napoli pentru a-și împlini visul. Tatăl său a realizat acest lucru cu foarfecele, pentru că era un croitor talentat. Și la foarfece, Don Antonio a adăugat un pieptene și a devenit frizer. A durat ceva timp până și-a construit o reputație - printre alte motive, deoarece doar câțiva își amintesc că nu-i plăcea în mod deosebit să această meserie. Fiul său, Peppino Boellis, a dezvoltat mai departe conceptul de casă și l-a perfecționat: a deschis un mic salon în Via Vetriera și a transformat afacerea după câțiva ani într-un fel de centru de socializare: o frizerie aproape ca un club în care oamenii se puteau întâlni pentru a se rade și a se tunde. Salonul Boellis era cunoscut pentru tunsorile sale, care în curând au devenit celebre în tot Napoli. Fiii lui Peppino, Antonio și Michele Boellis, continuă astăzi tradiția tatălui și a bunicului lor: Michele este, de asemenea, frizer, iar Antonio este responsabil pentru linia Boellis Panama 1924, care este dedicată vechilor tradiții. Boellis reprezintă astfel o piesă din arta autentică a vieții italiene - în special pentru bărbați și se bucură de un succes continuu. Boellis a fost numit de Worth Robb Report, o revistă americană specializată în articole de lux, precum și de Cosmoprof drept una dintre cele mai bune case italiene de nișă din sectorul parfumurilor și cosmeticelor.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Apă de Parfum Panama 1924 100ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *