Aftershave Ariana&Evans Kaizen 100ml

140,00 lei

Ne-am dorit ca artistul nostru, Dorian, să creeze o etichetă care să personifice brandingul pentru această etichetă specială. Am vrut să fie capricios, nervos, sexy, colorat și să atragă atenția. A făcut o treabă minunată, creând această etichetă! Kaizen inspiră fericire, lumină și deliciu.

Mai multe informatii
SKU: TGLAEKA
Brand: Ariana&Evans

În stoc

Pentru a primi produsul mâine,
finalizează comanda până la ora 5PM a zilei.

Note: 

Mandarină, bergamotă calabreană, coajă de lămâie, Neroli, caprifoi, măr verde, trandafir, tutun absolut, vetiver haitian, lemn de santal, lemn de cedru

Ingrediente:

Suc de aloe vera, glicerină vegetală, alcool SD 40B, hidrosol de trandafir, extract de calendula, extract de trifoi roșu, mușețel, frunze de patlagină, scoarță de salcie albă, vitamina E, trigliceride caprilice (combinație de zaharuri din plante și acizi grași derivați din uleiurile de palmier și nucă de cocos pentru o senzație de catifelare)

Cantitate

100ml

Produs în SUA

Brand

Ariana&Evans

Ariana & Evans este un brand fondat de Peter Charkalis, un mare iubitor al parfumurilor. Călătoriile și curiozitatea l-au determinat să creeze, să colaboreze și să pună la dispoziție parfumuri unice. Ariana & Evans își propune să conceapă parfumuri de nișă mult mai accesibile publicului larg. Parfumurile reprezintă cel mai tangibil și distins item al luxului, iar brandul Ariana & Evans își propune să centreze întotdeauna dorința clientului. 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.