Pomadă Uppercut Matt Clay 60gr

80,00 lei

Pomada Uppercut matt clay oferă o susținere fermă,cu efect mat  asupra părului și se îndepărtează cu ușurință, fiind solubilă în apă. Conferă control și definire perfectă pentru orice stil de păr. Un must have pentru un gentleman. Calitatea acestui produs te va surprinde ca un uppercut!

Mai multe informatii
SKU: GL3
Brand: Uppercut
Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Pomada Uppercut matt clay este realizată din cele mai fine ingrendiente pentru a oferi o îngrijire de calitate domnilor care se respectă.  
Oferă o susținere fermă și efect mat

Ceea ce face unic acest produs este faptul că a fost creat ținând cont de aspectele esențiale în îngrijirea bărbaților astfel încât să devină un produs fără vârstă.

Gramaj: 60gr

Mod de utilizare:

  • puneți o cantitate de dimensiunea unui bob de mazăre de pomadă în palme si amestecați pentru a o încălzi puțin
  • aplicați uniform pe părul curat
  • utilizați un piaptăn sau o perie pentru a vă crea o freză cu stil.

Imediat după ce au început să lucreze într-un barber shop, fondatorii Uppercut Deluxe au realizat că produsele existente pe piață nu puteau îndeplini așteptările clienților. Unele erau prea unsuroase, altele se uscau. Unele erau prea grele, altele nu defineau suficient.
Deluxe Pomade a fost soluția lor. Au creat un produs ce poate defini un stil perfect în timp ce oferă un luciu clasic necesar multor frizuri.
Produsul e realizat pe bază de apă, așadar nu lasă urme și se spală surprinzător de repede. Stilurile clasice nu au fost niciodată mai ușor de realizat.

Fabricat în Australia.

Brand

Uppercut

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pomadă Uppercut Matt Clay 60gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *