Presupunând că stilul tău e deja definit, ce faci când toată ziua trebuie să alergi printre meeting-uri, conferințe sau alte evenimente, iar pauzele dintre ele sunt aproape inexistente? Iar tu trebuie să reziști și să arăți impecabil, mai ales că nu contează dacă te-ai îmbracat la patru ace dacă părul e răvășit, barba sau mustața nearanjată.
Apariția telefonului mobil la sfârșitul secolului XX este cel de-al doilea șoc pe piața ceasurilor de mână, cei ce purtau ceasul doar pentru aflarea orei având acum în buzunar un aparat care indică timpul cu o precizie foarte bună. Însă piața ceasurilor de mână bărbătești vine cu o enormă varietate, iar alegerea ceasului ideal nu e doar o chestiune de tehnică, ci și de design. Te ajutăm cu câteva sfaturi din ambele tabere.
Astăzi e tot mai important pentru un bărbat să fie mereu îngrijit pentru că asta contează în modul în care este perceput în societate: la job, în relațiile personale, între prieteni. Mai mult, este vorba de mai multă siguranță de sine atunci când știi că arăți bine, că miroși bine, că nu ai de ce să fii tratat altfel decât îți dorești. Un bărbat sigur de sine este un bărbat îngrijit.
Pentru că pielea și tipul de păr al fiecărei persoane sunt unice, este foarte dificil ca un anumit model de lamă să fie recomandat. O lamă ce oferă un bărbierit fin și confortabil unei persoane poate fi incomodă alteia. Cei mai mulți presupun că lama, cu cât e mai ascuțită, cu atât oferă un bărbierit mai bun, dar acest lucru nu este total adevărat. O lamă care este prea ascuțită poate provoca arsuri sau zgârieturi din cauza frecării lamei pe supr
Un bărbat modern este acel bărbat care știe că există trenduri în ritualurile de îngrijire masculină și ar trebui să-și facă un inventar al lui 2017 și să-și seteze obiective noi pentru a arăta mai bine și a dobândi look-ul anului 2018. Adică unul mai natural și aparent puțin neglijent.
Un bărbierit perfect, profesional, este acel bărbierit ce lasă pielea fină, fără iritații, roșeață și fără senzația de arsură pe care majoritatea o consideră ca făcând parte din “rutina bărbieritului”. Interesul tot mai multor bărbați pentru imaginea lor a dus la o întoarcere către tradiționalul bărbierit umed, metodă considerată de mulți ca fiind demodată.
Showing 1 to 6 of 54 (1 Pages)

QR code

Recently Viewed

No products