Produsul inovator este un balsam de păr inovator, creat de specialistul Philip Kinglsey folosit înaintea șamponului care lasă șuvițele de păr lucioase și moi ca prin magie - pe bune. Știi cum funcționează?
Dacă te numeri printre norocoşii care arată bine purtând barbă și te-ai hotărât să treci de partea bărboșilor, atunci e bine să știi ce ai de făcut pentru a o întreţine şi a-i da un aspect cât mai plăcut. Bărbații cu barbă pot fi cei mai sexy din lume, dar numai dacă știu produsele care trebuie incluse în trusa lor de îngrijire. Șamponul de barbă e unul dintre ele cu siguranță.
Din momentul în care e folosit prima oară, uleiul de barbă devine definitoriu în viața oricărui bărbos pentru că el are puterea magică de a face orice barbă să arate extraordinar în timp record. Produsul protejează barbă, calmează pielea și îți oferă și posibilitatea de a te juca cu look-ul tău.
Dacă nu folosim un săpun de calitate, degeaba avem cel mai performant aparat de bărbierit sau cel mai bun pămătuf. Pentru un bărbierit de calitate se folosesc doar săpun de bărbierit și eventual cremă de bărbierit, nicidecum spumă.
Bărbieritul, zilnic sau nu, este un proces în urma căruia trebuie să ieși în lume fără tăiaturi, iritatții, urme, zgârieturi - ca și cum tenul tău ar fi trecut printr-un lung război. O parte dintre aceste probleme se datorează, în principal, alegerii unor unelte de bărbierit și, implicit, a unor metode de bărbierit nepotrivite.
Chiar dacă multe femei, mai ales cele cu ten gras, ar considera neavenită înlocuirea cremei de față cu un ulei, găndindu-se că uleiurile sunt prea grase și că nu intră bine in piele, încearcă-le pe cele potrivite pentru tine și vei constata beneficiile lor incredibile.
Showing 1 to 6 of 72 (1 Pages)

QR code

Recently Viewed

No products