Chiar dacă multe femei, mai ales cele cu ten gras, ar considera neavenită înlocuirea cremei de față cu un ulei, găndindu-se că uleiurile sunt prea grase și că nu intră bine in piele, încearcă-le pe cele potrivite pentru tine și vei constata beneficiile lor incredibile.
Fie că este scurt sau lung, coafat sau ciufulit, părul barbaților trebuie să fie impecabil pentru a nu crea o impresie proastă. Îngrijirea continuă a părului este extrem de importantă pentru a putea menţine părul sănătos şi strălucitor. Un bărbat aranjat și cu o tunsoare bine aleasă este mai atrăgător, mai masculin - și mai relaxat, nu?
Spre deosebire de bărbieritul modern la care doar viteza contează, bărbieritul clasic este făcut pentru calitate și caracterul său pronunțat masculin, ca un adevărat ritual, cu mare atenție, rezultând un obraz neted, fin, cu aspect impecabil. De aceea suntem adepții bărbieritului clasic.
Se știe că un parfum bine ales, insinuant atrage atenția și incită. Aromele fascinante se potrivesc unui bărbat modern, care știe că oferind emoție devine memorabil. În scopul de a alege aromele şi miresmele potrivite stilului de viaţă şi personalităţii noastre, parfumurile diferă prin gradul de intensitate, esenţă şi compoziţie.
Fiecare bărbierit are nevoie de un aftershave - o loțiune, un gel, un balsam, care uneori se mai poate numi și cremă, sau o pudră folosită de bărbați imediat după ras. Dar nu-l alegem la întâmplare.
Bărbieritul este perceput ca un moment intim și personal, în care bărbatul este singur în fața oglinzii și se îngrijește, lăsând la o parte toate grijile cotidiene, și la sfârșit iese perfect împrospătat pentru a face față unui nou început de zi.
Showing 1 to 6 of 67 (1 Pages)

QR code

Recently Viewed

No products