Sachajuan Ocean Mist Volume Conditioner 1000ml

319,30 lei

Sachajuan Ocean Mist Volume Conditioner -declarat balsamul  best-seller pentru hidratare intensivă,volum și suplețe pentru păr.

Mai multe informatii

În stoc

Finalizeaza comanda în
pentru a primi produsul !

Tehnologia Ocean silk și proteinele vegetale din acest unic balsam asigură toate calitățiile pe care le vrei pentru părul rău:volum,păr ușor,fin,cu volum și plin de viață.Oferă-ți balsamul cu care vei uita de grija pentru păr,balsam considerat o adevărată bijuterie în baia oricărei femei.

Folosește-l împreună cu șamponul Ocean Mist Sachajuan pentru cele mai bune rezultate.

Mod de utilizare:Aplică balsamul pe lungimea firului de păr,fără a atinge rădăcina și lasă-l să acționeze 1-2 minute.Clătește cu apă din abundență.

Pompa nu este inclusă.

Gramaj:1000ml

Fabricat în Suedia

Brand

Sachajuan

Creată din nevoia de simplicitate, Sachjuan este o gamă suedeză de produse premium dedicate părului. Lucrând cu oameni de șțiință suedezi pentru a dezvolta gama perfectă de produse profesionale, Sachajuan a patentat "Tehnologia matase oceanică", ce reprezintă un mix de proteine și extracte de minerale derivate din algele marine. Împreună cu alte ingrediente esențiale, selectate cu multă grijă, rezultatele produselor din această linie sunt evidente : elasticitate, hidratare, strălucire și per total îmbunătățirea aspectului părului. Fă cunoștință cu brandul care de-a lungul timpului a câștigat numeroase premii în industria Beauty și este printre favoritele celebrităților de la Hollywood.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sachajuan Ocean Mist Volume Conditioner 1000ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *