Royal Crown Oud Al Melka Extrait De Parfum 100 ml

2.600,00 lei

SKU: 8031519822663
Categorie:
Brand: Royal Crown

În stoc

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Royal Crown Oud Al Melka Extrait De Parfum 100 ml

Un parfum care evocă misticismul și puterea tăcerii.

O legendă spune că paradisul este învăluit în aroma măiastră a Oud, unul dintre cele mai vechi și caracteristice arome din Orientul Mijlociu. Această aromă lemnos-animalică emană spirale, învăluind purtătorul și transformând-o sau transformându-l într-un templu, dedicat cultului per-fumum.

Oud Al Melka se concentrează asupra celor mai bune calități ale Oud-ului: un Oud amestecat cu pricepere cu diferite varietăți de trandafir Sambac, împreună cu o urmă de chihlimbar gri, făcându-l, atunci când atinge pielea, irezistibil de sexy.

Am creat Oud Al Melka ca un parfum excepțional de feminin. Un Oud oniric, demn de prințese și regine.

Note de vârf

Siderală, Salvie, Șofran, Juniper, Cardamom

Note de mijloc

Absolut de Trandafir Sambac, Absolut de Trandafir Bulgar, Y-Lang Extra, Absolut de Trandafir Marocan

Note de bază

Oud Laos, Fava Tonka, Musk Tonkin, Labdanum, Tămâie Aurie Oman

 

Brand

Royal Crown

Istoria parfumurilor Royal Crown este cea a unei familii italiene puternic ancorată, de generații, în tradiție și pasiune pentru arta parfumului. Fiecare creație reprezintă pasiune și o atenție meticuloasă la detalii. Familia Royal Crown a fost fondată în Roma în 2008 de Antonio Martino Visconti, moștenitor al vechii familii Visconti, o familie de maeștri cojocari la curtea Caterinei de Medici, și astăzi definit ca un alchimist al mirosului deosebit în căutarea continuă a perfecțiunii olfactive, forța motrice și ultimul creator al tuturor creațiilor sale. În 2008 a avut loc intrarea celei de-a patra generații. Împreună cu cele două fiice ale sale, Valentina și Nicoletta, Antonio M.V. conduce compania cu dragoste și devotament. "Suntem o companie de familie: valori comune, identitate teritorială puternică, continuitate generatională... împărtășim această filozofie care inspiră creațiile noastre, încă realizate manual în Italia, una câte una." Antonio Martino Visconti

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Royal Crown Oud Al Melka Extrait De Parfum 100 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *