Royal Crown Imperium Collection Tzar Extrait De Parfum 100ml

2.650,00 lei

“Far beyond the human realm, there is a land like no other. / Free from Christ and laws, so it has always been, and so it shall remain. / A land without time. / Here I may be free even after my death”


Mai multe informatii
SKU: 8131519822691
Categorie:
Brand: Royal Crown

În stoc

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

O Călătorie pentru a Descoperi Curtea Țarului

Închide ochii și Royal Crown Imperium Collection Tzar Extrait De Parfum te va purta în marile săli ale Sankt Petersburgului, unde petrecerile somptuoase animau acest oraș atât de bogat în pasiune și cultură.

Vei putea simți aroma de bergamot și iasomie care învăluiau hainele prețioase ale marilor doamne, nota unică de vodcă, care încălzea serile reci rusești… și inevitabila piele rusească, aroma care mai mult decât oricare alta reprezintă splendoarea curții.

Frumusețea uluitoare a vaniliei absolute, piperului roșu și a trandafirului turcesc sunt iluminate de fundalul bogat al celui mai fin și mistic santal Mysore din India.

Rezultatul este un vis, un acord fascinant de lemn, flori și mirodenii, plin de promisiune.

Pe măsură ce parfumul se încălzește pe pielea ta, trandafirii încep să înflorească, se întunecă treptat pe măsură ce notele de lemn și mirodenii devin mai puternice, până când devine cu adevărat nocturn, evocând o grădină secretă.

Brand

Royal Crown

Istoria parfumurilor Royal Crown este cea a unei familii italiene puternic ancorată, de generații, în tradiție și pasiune pentru arta parfumului. Fiecare creație reprezintă pasiune și o atenție meticuloasă la detalii. Familia Royal Crown a fost fondată în Roma în 2008 de Antonio Martino Visconti, moștenitor al vechii familii Visconti, o familie de maeștri cojocari la curtea Caterinei de Medici, și astăzi definit ca un alchimist al mirosului deosebit în căutarea continuă a perfecțiunii olfactive, forța motrice și ultimul creator al tuturor creațiilor sale. În 2008 a avut loc intrarea celei de-a patra generații. Împreună cu cele două fiice ale sale, Valentina și Nicoletta, Antonio M.V. conduce compania cu dragoste și devotament. "Suntem o companie de familie: valori comune, identitate teritorială puternică, continuitate generatională... împărtășim această filozofie care inspiră creațiile noastre, încă realizate manual în Italia, una câte una." Antonio Martino Visconti

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Royal Crown Imperium Collection Tzar Extrait De Parfum 100ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *