Royal Crown Imperium Collection Sultan Extrait De Parfum 100ml

2.950,00 lei

Aceast parfum este ca o substanță stupefiantă care, în doze moderate, amorțește simțurile.

Mai multe informatii
SKU: 8131519822726
Categorie:
Brand: Royal Crown

În stoc

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Royal Crown Imperium Collection Sultan Extrait De Parfum 100ml

Sultan: O Poveste Inspirată de Tradiția Arabă

Sultan se bazează pe vechea tradiție a culturii arabe, aducând omagiu puterii și rafinamentului acesteia.

Aceast parfum este ca o substanță stupefiantă care, în doze moderate, amorțește simțurile.

În interiorul parfumului, notele condimentate și vibrante se contopesc cu o vanilie senzuală și fumurie într-un dans al narcoticului, alături de accente de trandafir și tuberoze.

Este o aromă eluzivă, glamuroasă și seducătoare, evocând juxtapunerea armoniei cu intensitatea iresponsabilității.

Parfumul său bogat și irezistibil este o necesitate pentru cei dependenți de vanilia dulce și este foarte recomandat pentru cei care caută ceva unic, îndrăzneț, dar elegant.

Oudul birman și pielea neagră se împletesc cu iasomia mov, creând o aromă intensă pe care pielea o transformă într-o Aură magnetică și fermecătoare, conferind carismă și farmec celui care o poartă.

Brand

Royal Crown

Istoria parfumurilor Royal Crown este cea a unei familii italiene puternic ancorată, de generații, în tradiție și pasiune pentru arta parfumului. Fiecare creație reprezintă pasiune și o atenție meticuloasă la detalii. Familia Royal Crown a fost fondată în Roma în 2008 de Antonio Martino Visconti, moștenitor al vechii familii Visconti, o familie de maeștri cojocari la curtea Caterinei de Medici, și astăzi definit ca un alchimist al mirosului deosebit în căutarea continuă a perfecțiunii olfactive, forța motrice și ultimul creator al tuturor creațiilor sale. În 2008 a avut loc intrarea celei de-a patra generații. Împreună cu cele două fiice ale sale, Valentina și Nicoletta, Antonio M.V. conduce compania cu dragoste și devotament. "Suntem o companie de familie: valori comune, identitate teritorială puternică, continuitate generatională... împărtășim această filozofie care inspiră creațiile noastre, încă realizate manual în Italia, una câte una." Antonio Martino Visconti

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Royal Crown Imperium Collection Sultan Extrait De Parfum 100ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *