Royal Crown Imperium Collection Imperator Extrait De Parfum 100ml

2.650,00 lei

SKU: 8131519822707
Categorie:
Brand: Royal Crown

În stoc

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Ideea din spatele parfumului Imperator este celebrarea vâlvătăii și a forței celor care au făcut din Roma un mare Imperiu.

Royal Crown Imperium Collection Imperator Extrait De Parfum 100ml este o parfum mistic și seducător, creat pentru a transporta purtătorul într-un tărâm îndepărtat.

Există o netezime incredibilă în amestec, iar bogăția sa perfectă se simte foarte luxoasă.

Un parfum sublimat de notele puternice de lemn și piele.

Rezultatul este un parfum exotic cu note de lemn care este în același timp puternic și elegant, complicat dar confortabil.

Ca un elixir al iubirii cu o senzualitate radiantă, acordul lemnos – de piele, cu o notă de tămâie din Oman, își dezvăluie pe rând laturile tulburătoare.

Brand

Royal Crown

Istoria parfumurilor Royal Crown este cea a unei familii italiene puternic ancorată, de generații, în tradiție și pasiune pentru arta parfumului. Fiecare creație reprezintă pasiune și o atenție meticuloasă la detalii. Familia Royal Crown a fost fondată în Roma în 2008 de Antonio Martino Visconti, moștenitor al vechii familii Visconti, o familie de maeștri cojocari la curtea Caterinei de Medici, și astăzi definit ca un alchimist al mirosului deosebit în căutarea continuă a perfecțiunii olfactive, forța motrice și ultimul creator al tuturor creațiilor sale. În 2008 a avut loc intrarea celei de-a patra generații. Împreună cu cele două fiice ale sale, Valentina și Nicoletta, Antonio M.V. conduce compania cu dragoste și devotament. "Suntem o companie de familie: valori comune, identitate teritorială puternică, continuitate generatională... împărtășim această filozofie care inspiră creațiile noastre, încă realizate manual în Italia, una câte una." Antonio Martino Visconti

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Royal Crown Imperium Collection Imperator Extrait De Parfum 100ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *