Royal Crown Celebration Extrait De Parfum 100 ml

2.350,00 lei

SKU: 8031519822557
Categorie:
Brand: Royal Crown

În stoc

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Royal Crown Celebration Extrait De Parfum 100 ml: O Compoziție Olfactivă în Onoarea Unificării Italiei

În atmosfera euforică care a caracterizat anul 1848, la sfârșitul lui mai, Mazzini i-a scris lui Mameli că, odată cu succesul lui „Fratelli d’Italia”, el a devenit cunoscut ca exponent al sentimentelor naționale ale Italiei.

„Prinde acea primă inspirație… beligerantă, populară; o atmosferă de libertate, și trimite-mi un imn care va deveni Marseillaise-ul Italiei”.

Aceste câteva fraze m-au inspirat în compunerea parfumului Celebration.

O esență care sărbătorește cea de-a 150-a aniversare a unificării Italiei, încarnează spiritul liber al Risorgimento-ului italian. Bogăția explozivă a notelor de vârf citrice – verzi, sunt un imn bucuriei și spiritului patriotic care au animat bătăliile pentru unificare.

Un miros grandios, extrem și rafinat, inconfundabil în eleganța sa italiană; o interpretare excepțională a tuturor mirosurilor pe care le poți găsi în timpul unei pelerinaje în peninsula noastră magică.

Flori sălbatice, mărișoare, păduri, arbuști aromatice, aer curat, prospețimea argintie a pâraielor de munte și mirosul sărat al malurilor plutesc, mărețe și regale, în această minunată compoziție olfactivă. Un amestec subtil de ingrediente mediteraneene; bergamota din Calabria, floarea de portocal și mandarina din Sicilia, lămâile de pe coasta Amalfi, rozmarinul de pe insulele Tremiti, menta romană și flori de măslin din Gargano, verbena și trandafirul din Portofino, irisul și narcisul florentin, mirtul și gorse-ul din Sardinia, moscul de stejar și absintul de Artemisia, mușețelul și mastixul Valli Padane, toate unite cu un inimă de iasomie din Calabria și o bază de lemn de chiparos.

Atingerea finală este o infuzie de chihlimbar gri, singura excepție în această simfonie Made in Italy.

O imagine a farmecului, culturii și artei Italiei care a fermecat întreaga lume.

Note de vârf

Mandarină, Bergamotă, Menta, Lămâie, Rozmarin, Mușețel, Floare de Măslin

Note de mijloc

Floare de Portocal, Gorse, Iris Fiorentina, Iasomie din Calabria, Narcisă

Note de bază

Moscul de Stejar, Absint, Lemn de Chiparos, Artemisia, Mastic

 

Brand

Royal Crown

Istoria parfumurilor Royal Crown este cea a unei familii italiene puternic ancorată, de generații, în tradiție și pasiune pentru arta parfumului. Fiecare creație reprezintă pasiune și o atenție meticuloasă la detalii. Familia Royal Crown a fost fondată în Roma în 2008 de Antonio Martino Visconti, moștenitor al vechii familii Visconti, o familie de maeștri cojocari la curtea Caterinei de Medici, și astăzi definit ca un alchimist al mirosului deosebit în căutarea continuă a perfecțiunii olfactive, forța motrice și ultimul creator al tuturor creațiilor sale. În 2008 a avut loc intrarea celei de-a patra generații. Împreună cu cele două fiice ale sale, Valentina și Nicoletta, Antonio M.V. conduce compania cu dragoste și devotament. "Suntem o companie de familie: valori comune, identitate teritorială puternică, continuitate generatională... împărtășim această filozofie care inspiră creațiile noastre, încă realizate manual în Italia, una câte una." Antonio Martino Visconti

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Royal Crown Celebration Extrait De Parfum 100 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *