Royal Crown Al Kimiya Eau de Parfume 50 ml

1.600,00 lei

SKU: 8031519822564
Categorie:
Brand: Royal Crown

În stoc

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Royal Crown Al Kimiya Eau de Parfume 50 ml este parfumul modern al farmecului, o poțiune magică secretă, senzuală și strălucitoare, născută pentru a captiva. Un omagiu adus iubirii și pasiunii, creat dintr-o selecție de esențe rare, prețioase și exclusive.

În Al Kimyia, infuzăm, printr-o tehnică specială, Trandafirul Taifi în Lemn de Santal, rezultând în note proaspete, florale și lemnoase absolut uimitoare.

Depășește rațiunea; o poezie transformată în parfum, senzualitatea sa aparține unei iubiri sacre și divine, chiar și în cele mai profane aspecte, pentru că nu încetează niciodată să fie iubire, nici măcar pentru o clipă. Simbol alchimic al armoniei olfactive perfecte, este pentru femeia care nu aparține nimănui în afară de ea însăși.

Note de vârf

Garoafă, Trandafir Taifi, Crinul Văii, Floare de Piersică

Note de mijloc

Trandafir Taifi, Absolut de iasomie, Trandafir Bulgar Absolut, Miere

Note de bază

Oud Birmanez, Santal Mysore, Smirnă, Chihlimbar Gri

 

Brand

Royal Crown

Istoria parfumurilor Royal Crown este cea a unei familii italiene puternic ancorată, de generații, în tradiție și pasiune pentru arta parfumului. Fiecare creație reprezintă pasiune și o atenție meticuloasă la detalii. Familia Royal Crown a fost fondată în Roma în 2008 de Antonio Martino Visconti, moștenitor al vechii familii Visconti, o familie de maeștri cojocari la curtea Caterinei de Medici, și astăzi definit ca un alchimist al mirosului deosebit în căutarea continuă a perfecțiunii olfactive, forța motrice și ultimul creator al tuturor creațiilor sale. În 2008 a avut loc intrarea celei de-a patra generații. Împreună cu cele două fiice ale sale, Valentina și Nicoletta, Antonio M.V. conduce compania cu dragoste și devotament. "Suntem o companie de familie: valori comune, identitate teritorială puternică, continuitate generatională... împărtășim această filozofie care inspiră creațiile noastre, încă realizate manual în Italia, una câte una." Antonio Martino Visconti

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Royal Crown Al Kimiya Eau de Parfume 50 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *