Transport gratuit pentru comnezile mai mari de 150 de RON.
typewriter TGL

Jurnalul

The Groom Lab

Portrait of a lady
Portrait of a lady

Portrait of a Lady: O Adevarată Operă de Artă

Portrait of a Lady: O Adevarată Operă de Artă

Oamenii au folosit decenii la rândul parfumurile pentru a-și trasa propriul drum în inimile celorlalți, creând povești de lungă durată, care îi fac aproape de neuitat. Parfumul este una dintre primele impresii pe care le creezi atunci când intri într-o încăpere, astfel încât aromele pe care le porți pot spune multe despre starea ta de spirit, personalitatea și statutul social.

Parfumul este o artă antecestrală, iar evoluția sa a fost marcată în permanență de epocă. Putem spune că un parfum cu adevărat rafinat îmbină câte un element reprezentativ din toate formele de artă care au dăinuit de la începutul existenței omenirii. Parcă poartă un soi de ADN transmis de la antecesori.
Putem înțelege mai ușor puterea memoriei olfactive și legătura dintre parfumuri și stările noastre de spirit, dacă abordăm parfumul sub forma unui portret.

Portrait of a Lady, dincolo de aspectul său estetic, este un parfum menit să obțină o nouă recunoaștere culturală. Lansat în anul 2010, de către parfumierul Dominique Ropion și inspirat din romanul lui Henry James, din anul 1881, „Portretul unei Doamne”, este o expresie modernă, elegantă și neobișnuită a romanului victorian, a eroinei libertății. O libertate transmisă din generație în generație, purtând arome de trandafir turcesc, zmeură, cocăz negru, scorțișoară, cuișoare, paciuli, lemn de santal, tămâie și mosc alb.

Un parfum baroc, somptuos și simfonic care a necesitat sute de încercări pentru a echilibra o formulă atât de expresivă. Portrait of a Lady este, fără îndoială, parfumul care conține cea mai puternică doză existentă de esență de trandafir și paciuli. Un parfum care evocă frumusețea senzuală, care atrage ca un magnet, un clasic modern.

Alege să porți pe piele doar rute ale parfumurilor cu o încărcătură istorică, elegantă și luxoasă!
Parfumul este pentru femeie o formă de libertate, îi dă curaj şi o transformă, iar motivele pentru care îl foloseşte într-o anume ocazie sunt ştiute doar de ea. O asemenea esenţă e ca o declaraţie – “parfumul, sunt Eu!” Octavian Coifan

The g r o om l ab E S T ABLISHED 2015

PRODUSE POPULARE

 • (5 recenzii)
  3,60 lei
 • 4,50 lei
 • (6 recenzii)
  9,50 lei
 • (3 recenzii)
  4,90 lei
 • (3 recenzii)
  7,00 lei
 • (3 recenzii)
  18,00 lei

ULTIMELE ARTICOLE DIN JURNAL