Transport gratuit pentru comnezile mai mari de 150 de RON.
Suavecito, pomadele agreate și recomandate de bărbieri și hairstyliști
Suavecito, pomadele agreate și recomandate de bărbieri și hairstyliști

Suavecito, pomadele agreate și recomandate de bărbieri și hairstyliști

Suavecito, pomadele agreate și recomandate de bărbieri și hairstyliști

Brandul Suavecito și-a început pvestea în California, într-o perioadă de criză financiară în care multe industrii s-au prăbușit și multe afaceri au ajuns la faliment.

Firește, a fost nevoie de ambiția independenței financiare și de investiția puținului capital disponibil într-o industrie ahtiată după produse de o calitate grăitoare, la un preț rezonabil, care să determine publicul țintă să-și permită să-l achiziționeze.

Riscul a fost mare și proprietarii afacerii s-au confruntat cu o competiție feroce, dar au mers înainte cu gândul că oamenii ar fi meritat și apreciat o companie cu debut modest, nu una bazată pe profit uriaș.

Când au văzut că toate companiile prezente pe piață cu produse de îngrijirea părului și pomade făceau tot posibilul să ia de la clienți suma maximă pe care aceștia erau dispuși să o plătească pentru un produs de îngrijire a părului, sub falsa impresie că fac ceva care să merite bugetrul maxim, Suavecito a decis să realizeze ceva de excepție la un preț onest, ceea ce a părut imposibil prin comparație.

Intenția era aceea de a realiza produse menite să se vândă bărbierilor și hairstyliștilor din întreaga lume, care să le poată susține drumul într-un mod mai eficient decât ar fi făcut-o producătorii înșiși. Convingerea proprietarilor brandului este că e greșit să ceri cuiva ceva în plus pentru produsul de stilizare a părului, pe lângă prețul tunsorii.

Ca o recompensă de mare preț a venit generozitatea, suportul și înțelegerea pe care brandul a primit-o de la colegii de breaslă, datorită modelului de business și practicilor. Viziunea Suavecito este strâns legată de promovarea brandului, de răspândirea bogăției produselor până la toți cei care au nevoie de ele. De altfel, îndemnul Suavecito este acela de a nu investi in companii care promovează o falsă strălucire a vieții, ci într-una care să fie onestă.

Produsele Suavecito se caracterizează prin parfum foarte plăcut, susținere perfectă pentru toate tipurile de păr, preț incredibil și serviciu peste așteptări. Alăturați-vă acestei mișcări de rezistență! Încrederea Suavecito în propria valoare a mers suficient de departe încât, brandul Suavecito se promovează prin imprimarea logo-ului pe articole vestimentare.

Mai mult decât atât, Suavecito își dorește să devină un fenomen cultural, prezent la evenimente ample și fiind preluat inclusiv pe motociclete, mașini și tatuaje. Logo-ul Suavecito ilustrează craniul cu părul perfect stilizat, inspirând încredere în propria imagine și atrăgând atenția.

Este suficient să testezi un produs marca Suavecito, ca să te convingi că nu poate lipsi din trusa ta de îngrijire. Intră pe shop, vezi ce ți se potriveste mai bine și comandă!

The g r o om l ab E S T ABLISHED 2015

PRODUSE POPULARE

 • (5 recenzii)
  3,60 lei
 • 4,50 lei
 • (6 recenzii)
  9,50 lei
 • (3 recenzii)
  7,00 lei
 • (3 recenzii)
  4,90 lei
 • (3 recenzii)
  18,00 lei

ULTIMELE ARTICOLE DIN JURNAL