Transport gratuit pentru comnezile mai mari de 150 de RON.
typewriter TGL

Jurnalul

The Groom Lab

70-single-default
70-single-default

Nu te feri de produse de styling pentru bărbați: 5 propuneri pentru aranjarea părului

Nu te feri de produse de styling pentru bărbați: 5 propuneri pentru aranjarea părului

Fie că este scurt sau lung, coafat sau ciufulit, părul barbaților trebuie să fie impecabil pentru a nu crea o impresie proastă. Îngrijirea continuă a părului este extrem de importantă pentru a putea menţine părul sănătos şi strălucitor. Un bărbat aranjat și cu o tunsoare bine aleasă este mai atrăgător, mai masculin – și mai relaxat, nu?

Dacă totul e bine când ieși din frizerie dar a doua zi dimineață părul e răvășit, poate ar trebui să înveți să-ți rearanjezi părul folosind produse de styling pentru bărbați sau unisex. Roagă frizerul să îți arate cum te aranjează, cu detalii și cu replay la viteză mică. Acesta te tunde, te aranjează, dar acasă ești pe cont propriu. La un moment dat, vei prinde experiență și totul va fi mult mai ușor.

O tunsoare potrivită pentru tine poate fi soluția ideală dacă timpul nu îți permite să acorzi multă atenţie lookului tău. Dacă ai adoptat o tunsoare rebelă, stilul Undercut sau Fade-uri scurte cu trecere bruscă, scurtă pe laterale și cursa ridicată, apoi părul dat pe spate, cu zone diferite de mărime, ai nevoie de o pomadă și un fixativ. Este simplu de aranjat, mai întâi folosești pomada și un pieptene ca să-i dai textură, apoi fixativul pentru susținere sau un spray cu fixare ușoară cu formulă non-lipicioasă, care să nu îți încarce părul mai mult. Vei arăta și seara la fel de bine ca și atunci când ai ieșit din casă.

Tunsorile pentru oamenii de business mereu grăbiți cu programul încărcat de meeting-uri, sunt spre stilul clasic, părul scurt dat într-o parte, ceva ușor de spălat și aranjat. O tunsoare casual potrivită este Hard Part sau Speedy, fără prea mult efort pentru aranjare, se pot folosi mâinile pentru a surprinde textura potrivită. Produsele de styling indicate sunt cele care nu încarcă părul, pomezile pe bază de apă, ceară mată cu o textură asemănătoare cu cea a fixativului.

Ești un tip activ ai mereu grijă de tine, ai un program încărcat și îți faci timp neapărat pentru sală și mișcare. Chiar dacă ai optat pentru o tunsoare scurtă, gen militărească, ai nevoie de produse styling bărbați, pentru ca să-ți întreții look-ul de dimineață până seara. Dacă există probleme între 2 spălări sau dacă ai părul gras, pentru un refresh imediat, un șampon uscat pentru volum este produsul salvator ce nu trebuie să lipsească din trusa ta de îngrijire. Acest tip de șampon prelungește perioada de spălare a părului sau pur și simplu îi dă un plus de prospețime. Părul scurt ușor de întreținut și spălat, combinat cu produsele de styling sunt ideale pentru orice vacanță.
Pentru că părul lung a revenit în tendințe, mulți bărbați au optat pentru aceasta frizură, care nici măcar nu este greu de întreținut. Pentru bărbații care vor să arate o masculinitate rafinată și iubesc să-și poarte părul lung, este o coafură perfectă. Se poartă părul lung dat pe spate și nu mai lung de umeri, este o coafură ușor de purtat și de aranjat cu ajutorul produselor de styling pentru bărbați și care oferă o notă de eleganță și distincție.
Practic, tragem concluzia că pentru a arăta mai bine orice bărbat va avea nevoie, indiferent de lungimea părului de un produs de fixare. Acesta te va ajuta să eviți aspectul “pufos” al părului proaspat spălat sau șuvițele rebele cu care te-ai trezit de dimineață.

Părul de lungime medie lasă loc pentru creativitate, pentru o mulțime de opțiuni de styling. Șuvițele ciufulite și dezordonate adaugă un plus de masculinitate frizurii. Pare că nu trebuie să faci nimic altceva decât să-ți treci degetele prin păr pentru a obține un stil dezordonat perfect. Este un look „dezordonat” tipic care a căpătat multă popularitate în rândul bărbaților.

Părul rebel conferă senzualitate, însă o astfel de tunsoare aparent simplă și naturală necesită mai mult timp pentru realizare și apoi vizite sistematice la stilist. Cu ajutorul unei creme pentru volum și protecție termică vei obține ușor un look stilat

La produsele de styling pentru bărbați căutăm întotdeauna calitate, produsele trebuie să fie solubile în apă, să nu încarce firele de păr, să confere acestora hidratare, elesticitate și strălucire. Brandul new entry în The Groom Lab, Sachajuan, o gamă suedeză de produse premium dedicate părului, aflată printre favoritele celebrităților de la Hollywood, va deveni cu siguranță și pentru tine printre produsele tale preferate. „Tehnologia oceanului de mătase” patentată de Sachajuan, un mix de proteine și extracte de minerale derivate din algele marine, va avea grijă de părul tău care va avea din nou un look natural și sănătos.

The g r o om l ab E S T ABLISHED 2015

PRODUSE POPULARE

 • (5 recenzii)
  3,60 lei
 • 4,50 lei
 • (6 recenzii)
  9,50 lei
 • (3 recenzii)
  7,00 lei
 • (3 recenzii)
  4,90 lei
 • (3 recenzii)
  18,00 lei

ULTIMELE ARTICOLE DIN JURNAL