Transport gratuit pentru comnezile mai mari de 150 de RON.
typewriter TGL

Jurnalul

The Groom Lab

77-single-default
77-single-default

Elasticizer – revoluționarul balsam de păr care se folosește înainte de șamponare

Elasticizer – revoluționarul balsam de păr care se folosește înainte de șamponare

Pentru a avea un păr strălucitor și sănătos e bine să ai și să respecți propria ta rutină de îngrijire. Ceea ce înseamnă folosirea unor produse de îngrijire adecvate tipului tău de păr: șampon, balsam și mască de păr. Este un minim must-have, dacă nu sunt probleme deosebite. Una din regulile de bază ar fi să nu exagerezi cu spălatul prea des și să te împrietenești cu un șampon uscat, care este un absorbant puternic al uleiurilor.

Ar mai trebui să fii bine informată despre produsele pe care le folosești și mai ales despre compoziția lor și alte contraindicații, dacă există. Și mai ales ar trebui să profiți de inovațiile în domeniu. Integrează în ritualul de îngrijire un pre-șampon, foarte la modă în aceste zile. Este un produs potrivit tututror tipurilor de păr, care îți va sigila și netezi firele de păr, protejându-l de eventuale fricțiuni.

Produsul inovator este un balsam de păr inovator, creat de specialistul Philip Kinglsey folosit înaintea șamponului care lasă șuvițele de păr lucioase și moi ca prin magie – pe bune.

Magia îi aparține lui Philip Kingsley cel care a creat primul balsam care se folosește înaintea șamponului sub denumirea de Elasticizer. De meserie tricolog (medic care studiază afecțiunile pielii acoperite cu păr) la clinica Philip Kingsley din Londra, acesta a devenit în timp salvatorul părului multor vedete. Avangardist în gândire el a vorbit cu mult înaintea oricui despre legătura dintre dietă și păr sănătos.

Philip este considerat gurul părului de către New York Times,expertul în materie de păr de către Vogue și doctorul părului de către Sunday Times datorită performanțelor incredibile regăsite în produsele sale. Philip Kingsley Elasticizer este o revelație în domeniul produselor cosmetice pentru păr, fiind un balsam de păr care îmbunătățește vizibil calitatea firului de păr. Un produs îndrăgit de milioane de femei din întreaga lume, și mai ales de vedete de la Holywood. Mai mult produsul a fost creat pentru o clientă fidelă, nimeni alta decât Audrey Hepburn, iar în zilele noastre unele din clientele lui fidele sunt Cate Blanchett și Georgia May Jagger.

Produsele Philip Kingsley sunt un must have în baia oricărei femei – dar nici bărbații nu trebuie să stea departe de ele. Cu ajutorul lor vă veți putea părul mai mult ca niciodată și veți rezolva și unele probleme des întâlnite (mâncărime, scalp uscat, fire despicate ș.a.), folosindu-vă de:

…Măști stimulatoare pentru păr, care stimulează creșterea și apariția unui fir de păr sănătos.

…Creme de styling ce oferă suplețe,volum și vitalitate părului tern.

…Șampoane uscate pentru refresh zilnic, pentru păr încărcat.

…Șampoane a căror formulă este câștigătoare a nenumărate premii, datorită puterii incredibile de a curăța și hidrata în același timp.

…Balsamuri de păr cu formula îmbogățită cu uleiuri naturale care hidratează intens părul deteriorat, vopsit sau creț/ondulat de la rădăcină și până la varfuri și un plus de strălucire.

…Spray-uri pentru volum cu efect de strălucire și anti-frizz sau sprayuri cu protecție termică.

Și bineînțeles, nu trebuie să nu lipsească Elasticizer by Philip Kingsley un produs divinizat datorită efectelor benefice asupra părului de la rădăcină și până la vârfuri. Conferă strălucire, forță, elasticitate și flexibilitate.

Compoziția faimosului balsam de păr Elasticizer
Cele 4 uleiuri din acest balsam au grijă ca tu să-ți simți părul hidratat.

Uleiul de migdale înmoaie și dă strălucire;

Germenii de grâu sunt bogați în nutrienți și vitamina E care hrănesc firul de păr în profunzime;

Uleiul de avocado asigură nutrienții necesari ca aminoacizii și acidul folic;

Uleiul de babassu lasă părul fin, ușor de aranjat și are efect anti-frizz.

Cum se folosește balsamul de păr Elasticizer
Se udă părul sub duș, sau cu ajutorul unei perii. Se toarnă în palme o cantitate generoasă de produs și se aplică cu degetele pe păr de la rădăcină (fără a insista) până la vârfuri. Se acoperă capul cu o cască de duș și se lasă să acționeze 20 de minute sau chiar peste noapte în funcție de gradul de degradare și se clătește. Se șamponează și se aplică mască/balsam în funcție de rutina ta obișnuită de spălare. Vei constata cu plăcere cum părul tău devine din prima secunda mai moale, mătăsos și chiar strălucitor.

Urmărește clipul pentru a vedea cum funcționează rutina cu balsamul de păr Elasticizer:

Tips

Poate fi folosit și de persoanele cu părul vopsit, însă se recomandă a nu se utiliza cu 72 de ore înainte de o nouă colorare.

Pentru rezultate maxime trebuie folosit minimum o dată pe săptămână.

Ascunde produsul de partenerul/a tău/ta care e mereu curios/oasă să testeze produsele de îngrijire din răsfățul tău personal, pentru că Elasticizer tinde să dea dependență. Sau lasă-l să se răsfețe. 🙂

The g r o om l ab E S T ABLISHED 2015

PRODUSE POPULARE

 • (5 recenzii)
  3,60 lei
 • 4,50 lei
 • (6 recenzii)
  9,50 lei
 • (3 recenzii)
  7,00 lei
 • (3 recenzii)
  4,90 lei
 • (3 recenzii)
  18,00 lei

ULTIMELE ARTICOLE DIN JURNAL