Transport gratuit pentru comnezile mai mari de 150 de RON.
pomada de par
pomada de par

Cum să folosești pomada de păr în funcție de încăpățânarea părului tău

Cum să folosești pomada de păr în funcție de încăpățânarea părului tău

Dintre toate produsele de hair styling, pomada de păr este cu siguranță cea mai bună opțiune pentru cele mai multe stiluri având în vedere că oferă atât fixare cât și strălucire părului. Pomada este un produs care poate da un aspect diferit frizurii în funcție de modul în care îl aplici, permițând în același timp și o restilizare rapidă a părului pe parcursul zilei.

Este produsul pentru păr cu cea mai mare evoluție pe parcursul timpului. Pomada oferă părului un aspect lucios și este, în general, recomandată frizurilor clasice sau bine definite. Pe bază de ulei mineral sau chiar solubile în apă, pomadele oferă soluții de aranjare a părului și pentru cei mai pretentioși domni.

 • 80,00 lei

De ce merită să investești și să folosești o pomadă de păr?

Pomada de păr este un produs de styling ideal pentru a avea o rezistență puternică, dar flexibilă, precum și finisaje mate sau/și strălucitoare. Produsul are capacitatea unică de a oferi susținere și strălucire părului pe întreg parcursul zilei și în același timp oferă posibilitatea remodelării părului cu pieptenele pe tot parcursul zilei, de mai multe ori.

 • Oferă un aspect natural și control complet asupra modului în care îți aranjezi părul.
 • Este ușor de aplicat în orice moment iar păr este ușor de pieptănat.
 • Părul va avea un grad de strălucire controlabil de la mic spre ridicat.
 • Se spală foarte ușor, mai ales dacă este pe bază de apă.

Pomadele sunt minunate pentru majoritatea stilurilor și mai ales pentru ocazii și nopți speciale, incluzând pieptenele, părțile laterale, coafurile spre spate, quiff și pompadour.

Coafură în stil messy quiff folosind o pomadă de păr mată pe bază de argilă. Inspirație via Uppercut Deluxe.

Modul de utilizare al pomadei de păr

Pentru a utiliza pomada de păr, se recomandă spălarea părului: șamponare, clătire, uscare cu ajutorul unui prosop pentru a lăsa părul suficient de umed pentru a fi maleabil. Dacă este foarte umed, părul este greu de controlat și de stilizat.

 • 110,00 lei
 • (2 recenzii)
  75,00 lei
 • 90,00 lei

Aplică o cantitate mică din pomada ta preferată în palmă și masează-ți palmele pentru a încălzi pomada. Aplică pomada pe păr cu ambele mâini, distribuind-o uniform, după care masează pomada în păr și aranjează-ți părul în funcție de stilul dorit.

Pomada – crema modelatoare care oferă părului un aspect natural

Diferența principală dintre pomada și ceară de păr, este aceea că, atunci când aplici pomada pe păr, acesta are un aspect lucios, iar când aplici ceară de păr, are un aspect mat. Pe de altă parte, spre deosebire de gelul pentru păr, pomada nu se întărește și nu se usucă, lăsând părul flexibil.

Este un preparat pentru stilizarea părului cu o vastă istorie în spate. A evoluat în timp de la o formulă gen vaselină ca și ingrendient de bază și uleiuri pentru parfum, conținând mai nou petrolatum, ceară de albine, uleiuri minerale și uleiuri esențiale, pentru un nivel ridicat de strălucire. Pomadele moderne au o mare diversitate dar se pot categorisi în funcție de baza uleioasă sau apoasă. Indiferent, însă, de formula sa, pomada este un produs de neegalat în ceea ce privește strălucirea, luciul dar și parfumul pe care îl oferă părului.

Pomada de păr tradițională

Pomada clasică este pe baza de ulei mineral în mod tradițional, nu se spală cu apă și este în general lăsată în păr, dând aspectul preferat de „greasers” și de cei care caută un stil “slickback” cât mai tradițional. Luciul pomadei pe bază uleioasă vine de la conținutul de petroleum. Avantajul pomadei clasice constă în faptul că aceasta nu se uscă și nu face părul rigid, frizura putând fi remodelată pe parcursul zilei. Pomada a fost popularizată și cu ajutorul celebrului stil “ pompadour”. Este cea mai bună opțiune pentru coafuri stil slick, dar poate fi folosită pentru cele mai multe stiluri. Este produsul potrivit pentru cei care aleg coafurile sportive sau, o coafura “quiff”, sau „ducktail”.

Strălucirea look-ului tău poate să difere în funcție de cantitatea de produs folosită și de gradul de uscare a părului. Pe părul ud, pomada oferă o strălucire intensă iar aplicată pe părul uscat oferă o strălucire mai discretă. Fiind mai rezistentă îți va ține părul stilat și lucios întreaga zi. Singura problema este că va trebui să folosești un șampon special, deoarece pomadele clasice nu ies foarte ușor din păr și nu sunt sănătoase pentru scalp.

Coafură în stil messy quiff folosind o pomadă clasică. Inspirație via Uppercut Deluxe.
 • 90,00 lei
 • 85,00 lei

Pomada de păr pe bază de apă

În zilele noastre, pomada de păr este în continuare fabricată după formule tradiționale, însă s-au dezvoltat și cele pe bază de apă care se îndepărtează foarte ușor, precum un gel. Pomada de păr pe bază de apă oferă de asemenea o putere mare de fixare, dar nu la fel de mare ca o pomada clasică, dar are avantajul că poate fi mai ușor îndepărtată din păr, doar cu apă.

Spre deosebire de ceară sau pomada pe bază de ulei, rezultatul este un păr cu o textură ușoară, moale, care se spală ușor. Un alt beneficiu al folosirii unei pomezi pe bază de apă este că poți să stilizezi și să-ți rearanjezi părul pe parcursul întregii zile. Deoarece nu se usucă niciodată și nu se încarcă prea mult.

Pomadele waterbased nu oferă un luciu la fel de puternic ca luciul oferit de cele pe bază de ulei mineral. Cele mai bune branduri de pomadă pentru bărbații de astăzi sunt pe bază de apă. Pomada Suavecito Premium Blends realizată din ingrediente naturale ce îngrijesc părul și scalpul: ulei de cocos, ulei de jojoba, ulei de lavandă, este o pomadă de păr unică ce combină beneficiile unei pomezi pe bază de apă cu cele ale unei pomade pe bază de uleiuri.

 • 115,00 lei
 • 90,00 lei

Cele mai bune pomade de păr pentru părul tău

Dacă ai părul subțire, ondulat sau creț, este ideal să folosești pomadă, indiferent de lungimea părului. În cazul în care ai părul gras, evită acest produs de styling pentru că îți va încărca și mai mult părul.

Cei care au părul fin este bine să aplice pomada pe părul mai uscat, pentru că tot ceea ce ține de umiditate va strânge părul. Cele mai bune sunt pomadele clasice pe bază de argilă, care nu se usucă prea repede.

Persoanele care au părul foarte bogat, chiar rebel, se vor bucura să folosească o pomadă de păr mată pe bază de argilă pentru că aceasta nu dă senzația de fixare, în schimb dă senzația de definire și formă.

În cazul unui păr scurt, posibilitățile sunt limitate iar o pomadă de păr îți poate da un efect luminos părului pentru o frizură mai retro: perfectă și lucioasă.
Pentru cei cu părul ondulat sunt recomandate pomadele foarte hidratante, care-ți vor menține părul strălucitor cu buclele în poziție și care nu sunt însă atât de grele încât să încarce părul și să îi reducă din volum.

Gentleman, te-am pus în temă cu tot ce trebuie să știi despre pomada de păr. Așadar, ce spui, îți rafinezi look-ul?

The g r o om l ab E S T ABLISHED 2015

PRODUSE POPULARE

 • (5 recenzii)
  3,60 lei
 • 4,50 lei
 • (6 recenzii)
  9,50 lei
 • (3 recenzii)
  7,00 lei
 • (3 recenzii)
  4,90 lei
 • (3 recenzii)
  18,00 lei

ULTIMELE ARTICOLE DIN JURNAL