Transport gratuit pentru comnezile mai mari de 150 de RON.
typewriter TGL

Jurnalul

The Groom Lab

5 Trucuri Rapide de Styling pentru bărbați pentru zile ocupate
5 Trucuri Rapide de Styling pentru bărbați pentru zile ocupate

5 trucuri rapide de styling pentru bărbați

5 trucuri rapide de styling pentru bărbați

Un barbat de carieră – angajat sau cu afacere proprie, indiferent dacă este junior, mid-level sau senior, are nevoie de un aspect și o atitudine cu stil. Să ai o imagine impecabilă înseamnă să atragi atenția asupra ta, ceea ce înseamnă să fii pregătit să întâlnești oameni noi în cele mai surprinzătoate sau neașteptate moduri.

Celebrul Tom Ford sintetizează imaginea bărbatului cu stil, foarte ocupat din zilele noastre:

“Trebuie să afișezi cea mai bună versiune a ta atunci când ieși în public, arătând respect celor din jur. Asta înseamnă o ținută potrivită ocaziei la care iei parte, haine curate și un aspect îngrijit (tunsoare, păr facial).”

Când acorzi timp pentru imaginea pe care vrei să o afișezi, atragi foarte multe oportunități. Dar aceasta se construiește în timp. Secretul unui aspect impecabil este să ai grijă în mod firesc, natural și desigur, regulat de felul în care arăți. Lucrurile mici pe care le faci periodic, zilnic sau o dată pe săptămână, sau de două ori pe lună, pot avea un efect surprinzător asupra felului în care arăți.

Presupunem că stilul există, dar ce faci când toată ziua trebuie să alergi printre meeting-uri, conferințe sau alte evenimente, iar pauzele dintre ele sunt aproape inexistente? Iar tu trebuie să reziști și să arăți impecabil, mai ales că nu contează dacă te-ai îmbracat la patru ace dacă părul e răvășit și barba sau mustața nearanjată.

Există soluții smart pentru orice situație, pentru ca tu să te simți în continuare relaxat și să nu-ți faci griji decât pentru ceea ce contează.

Așa cum îți pregătești, măcar în gând, ținuta pentru a doua zi, este bine să acorzi puțină atenție și timp și corpului tău. După duș, ai putea să adaugi rutinei de îngrijire de seară un răsfăț suplimentar sub forma unei băi cu aburi, care îți va curăța tenul în profunzime. Și pentru că aburii îți vor deschide porii, profită de o cremă (scrub) pentru exfoliere pentru un efect vizibil.

Exfoliantul facial te poate scăpa de pielea uscată şi de impurităţile care nu ies la spălarea zilnică, inclusiv ajută la curățarea porilor și prevenirea creșterii firelor de păr sub piele. Exfolierea face ca tenul să fie mai luminos şi mai elastic.

Îngrijirea părului este esențială pentru bărbații care vor să arate mereu bine, o tunsoare care să te avantajeze și pe care să știi cum să o menții contează foarte mult. Mai ales că nu vrei ca, după ce ai ieșit din frizerie cu o tunsoare de notă 10, a doua zi să fii de nerecunoscut. Nu poți merge tot timpul la un stilist, trebuie să știi niște trucuri pentru a-ți crea și singur un look impecabil zi de zi.

Este important să ai la îndemână produse de styling versatile, care fac diferența și care îți pot transforma imediat aspectul părului. În funcție de cum dorești să-ți arate părul, mat sau lucios poți alege între ceară de păr și pomadă. Produsele de hair-stylingte vor ajuta să-ți păstrezi look-ul dorit pe parcursul întregii zile, indiferent căt este de agitat este programul tău și indiferent de cât de complicată este tunsoarea ta. Mai rămâne să ai la îndemână o perie și un foehn pentru o aranjare cu stil.

Avantajul tunsorilor moderne este că mai toate pot fi întreținute cu o pomadă si un fixativ. Mai intâi folosiți pomada și un pieptene ca să-i dați textură, apoi dați cu fixativul pentru susținere. Pentru cei cu părul moale sau o frizură mai sofisticată este indicată ceară de păr pentru o fixare mai puternică. Dacă părul tău are tendința de îngrășare, ceara este soluția ideală pentru styling.

Ca și gelul, pomada dă părului luciu și strălucire. Spre deosebire de gel, pomada nu se întărește, nu se usucă și oferă flexibilitate frizurii chiar dacă optați pentru o pomadă cu putere de fixare mare. Deci pentru un look mai natural vă recomandăm pomada sau ceara în funcție de efectul dorit, în loc de gel.

Pomada Reuzel Green Grease Medium Hold pe bază de ceară și ulei, vă permite să controlați gradul de susținere și strălucire.

Ceară de păr solubilă în apă sunt produsele perfect pentru a susține orice stil de tunsoare și orice tip de păr. Conține un ingrendient special ce ajută la îndepărtarea cu ușurință a produsului.

Vrei să ai un look fresh? Nu uita de îngrijirea zonei din jurul ochilor. Atunci când porți o discuție cu cineva, comunicarea este de cele mai multe ori însoțită și de cea la nivelul ochilor, pentru a primi un feedback al modului în care a fost percepută informația. Este foarte neplăcut și stresant să stai la discuții cu gândul că ai cearcăne și pungi sub ochi.

Chiar dacă folosești o cremă hidratantă pentru față în mod regulat, cearcănele se întâmplă să mai apară. În această zonă pielea este foarte sensibilă, iar dacă vrei să eviți apariția pungilor sau a cearcănelor, folosește o cremă specială anticearcăne, de exemplu Cremă contur ochi antirid Baxter of California cu efect anti-oboseală.Tenul tău va arăta mai proaspăt și vei avea un look destins.

Încearcă să folosești un roll-on „anti-fatigue”, împotriva cearcănelor, pe care îl vei putea folosi și în timpul zilei, într-o pauză de conferință, între două meeting-uri, la sfârșitul job-ului înainte de vreo întâlnire. Aspectul tău va fi de apreciat și vei fi mereu fresh.

Dacă ești mândrul purtător al unora din modelele de barbă foarte la modă în 2018 și mai ales dacă vrei să arăți bine toată ziua, atunci trebuie să profiți de miracolul uleiurilor pentru barbă. După ce ai trecut peste ritualul de îngrijire de dimineață, odată ce barba este curată, uscată și perfect pieptănată, mai ai nevoie doar de aplicarea unui produs cu efect de hidratare și acesta este uleiul pentru barbă. Aplicarea uleiului de barba este un proces destul de simplu, se pune o cantitate mică în palme și se freacă baza bărbii, după care se continuă spre capete. Odata aplicat se piaptănă cu un pieptene pentru barba sau cu o perie pentru barbă.

Ușor de folosit și foarte eficiente măștile, șervețelele umede deodorant și șervețele apă de coloniesunt acele soluții smart pentru bărbații activi, cu programul încărcat și mai ales care vor să arate perfect toată ziua.

Nu sunt produse pe care să le folosești zilnic, dar atunci când ai avea nevoie ar fi bine sa ai unele la tine. Astfel de șervețele te-ar salva și te-ar ajuta să te prezinți fresh ca și cum tocmai ai ieșit din casă dimineata. Există șervețele deodorant sau șervețele cu apă de colonie în pachete practice, special concepute pentru bărbați, pentru că nu ai cum să cari deodorantul sau sticla de parfum după tine.

Dacă ai timp la job, există maști de față, sheet mask, care se aplică foarte simplu masca are forma unei pânze fine cu găuri în dreptul ochilor și a gurii, astfel că doar trebuie să dezlipești folia de protecție și să o aplici pe fața curată. Apoi întinde-te dacă poți, iar după 20 de minute îndepărtează masca ușor și gata oboseala. Poți să o iei de la capăt. Așa cum reușești tu mereu, gentleman.

The g r o om l ab E S T ABLISHED 2015

PRODUSE POPULARE

 • (5 recenzii)
  3,60 lei
 • 4,50 lei
 • (6 recenzii)
  9,50 lei
 • (3 recenzii)
  7,00 lei
 • (3 recenzii)
  4,90 lei
 • (3 recenzii)
  18,00 lei

ULTIMELE ARTICOLE DIN JURNAL