Transport gratuit pentru comnezile mai mari de 150 de RON.
typewriter TGL

Jurnalul

The Groom Lab

Cum-îngrijirea-părului-te-face-un-bărbat-mai-bun
Cum-îngrijirea-părului-te-face-un-bărbat-mai-bun

Cum îngrijirea părului te face un bărbat mai bun

Cum îngrijirea părului te face un bărbat mai bun

Dacă ți se subțiază părul din cap, e o idee bună să-l lași să crească în celălalte locuri, nu-i așa? Cu cât mai mult păr, cu atât mai bine?

Păi, cam așa ceva. Să ai un aspect îngrijit înseamnă să-ți menții părul sub control, și nu doar părul facial. Sfaturile de îngrijire a părului pentru bărbați se referă la orice păr de pe corp care amenință s-o ia razna și să-nceapă să „danseze” de capul lui.

Tot ce ai nevoie sunt câteva minute, din când în când, în care să ții cont de aceste 5 sugestii simple de îngrijire a părului, ca să te-asiguri că părul tău nu-și face de cap.

5 sugestii de bază pentru îngrijirea părului pe care orice bărbat ar trebui să le urmeze

AJUSTEAZĂ-ȚI MUSTAȚA ȘI BARBA

Îți amintești cum era când n-aveai nici mustață, nici barbă? Probabil trebuia să te razi zilnic. Ei, ghici ce? Tot îți crește păr pe față, și tot trebuie ajustat săptămânal ca să fie ținut sub control.

Poate că bărbile neîngrijite îi ajută p-ăia de la Duck Dynasty, dar pe noi ne-ajută mai mult un aspect curat și îngrijit. Nimic de mare fiță. Folosește pur și simplu un aparat de ras pentru a trece cu finețe peste tot, și taie toată barba și mustața la aceeași lungime. Asigură-te că marginile unde ți se termină părul sunt curate și îngrijite.

CONTROLEAZĂ-ȚI SPRÂNCENELE

În mod sigur, nici nu ți-ai dat seama dacă sprâncenele tale au scăpat de sub control. Bărbații adevărați nu-și smulg sprâncenele, deci nu-ți face griji, aceste sugestii de îngrijire pentru bărbați nu o să te facă să scoți penseta. Totuși, măcar o dată pe lună, trebuie să te uiți la chestiile de deasupra ochilor și să decizi dacă arată a sprâncene separate frumos, complet, sau a omizi păroase care amenință să sperie copiii vecinilor. Nu-ți lăsa sprâncenele să devină mai înspăimântătoare ca ale lui Frankenstein. Controlează-le ajustându-le cu o forfecuță odată sau de două ori pe lună.

SCAPĂ DE PĂRUL DIN NAS

Din topul sugestiilor de îngrijire pentru bărbați: nimeni nu crede că părul din nas este atrăgător. Mai mult, dacă tu nu-l vezi nu înseamnă că nimeni nu-l vede. Majoritatea oamenilor de privesc de jos în sus, mai ales dacă ești înalt. Nu vrei să se uite mai mult la părul tău din nas decât la zâmbetul tău. Așa că scapă de el. Ia-ți un aparat de tuns părul din nas și ai scăpat în mai puțin de-un minut. Treci la treabă!

IA-ȚI „SCULELE” POTRIVITE

Altă ocazie de-a-ți lua „scule”. Nu că un aparat de tuns părul din nas e la fel de palpitant ca o drujbă, dar tot îți datorezi șansa de a avea echipamentul potrivit pentru o toaletă bărbătească de calitate. Deci investește în aparatura potrivită pentru a urma aceste sugestii de îngrijire pentru bărbați.
Ce-ar trebui să cumperi? O investiție bună ar fi un aparat pentru părul din nas și urechi, un aparat pentru barbă normală și țepoasă și un brici pentru gât.

GĂSEȘTE-ȚI O RUTINĂ

Stabilește-ți o rutină care să te avantajeze. Ar trebui să ai ca scop s-o faci repede și ușor. Ce-nseamnă program bun? Depinde cât de repede-ți crește pilozitatea androgenică, dar ca regulă generală, e bine să-ți ajustezi barba și mustața de două ori pe săptămână, părul din nas, urechi și de la ceafă săptămânal și sprâncenele o dată sau de două ori pe lună.

Așa cum mașina merge bine dacă îi faci revizie regulat, așa și stilul tău va fi mai rafinat dacă te folosești de aceste sugestii de îngrijire pentru bărbați:

• Ca să ai aparatura potrivită pentru îngrijire și să-ți stabilești o rutină.

• Ca să-ți ajustezi barba și mustața de două ori pe săptămână și să-ți conturezi barba.

• Ca să-ți netezești sprâncenele de două ori pe lună.

• Ca să elimini săptămânal părul din nas și urechi.

The g r o om l ab E S T ABLISHED 2015

PRODUSE POPULARE

 • (5 recenzii)
  3,60 lei
 • 4,50 lei
 • (6 recenzii)
  9,50 lei
 • (3 recenzii)
  7,00 lei
 • (3 recenzii)
  4,90 lei
 • (3 recenzii)
  18,00 lei

ULTIMELE ARTICOLE DIN JURNAL