Transport gratuit pentru comnezile mai mari de 150 de RON.
typewriter TGL

Jurnalul

The Groom Lab

7-aspecte-importante-în-rutina-de-îngrijire
7-aspecte-importante-în-rutina-de-îngrijire

7 aspecte importante în rutina de îngrijire

7 aspecte importante în rutina de îngrijire

Fiecare bărbat are rutina sa de îngrijire. Fie că este vorba despre tuns, bărbierit sau aplicarea cremelor, aceasta diferă de la persoană la persoană. Este, însă, important să urmezi unele principii de îngrijire pentru a avea o imagine impecabilă. Noi am ales 7 dintre acestea pe care le considerăm unele dintre cele mai importante. Să vedem despre ce este vorba.

Fă-i vizite regulate frizerului

Nu trece niciodată peste vizita pe care trebuie să i-o faci frizerului. Îți poți face programarea pentru data viitoare chiar atunci când ești la el. Important este să o respecți și să mergi atunci când ești programate! Este recomandat să te tunzi cam o dată la 4 săptămâni, dar asta depinde de tine, de sfatul frizerului, de părul tău și de tunsoarea pe care o alegi. În orice caz, nu aștepta să îți dai seama că ai nevoie să mergi la tuns – în acel moment, și cei din jurul tău au observat și nu este bine pentru imaginea pe care vrei să o afișezi.

Cunoaște-ți tipul de păr și produsele potrivite pentru acesta

Piața de produse de îngrijire pentru bărbați cuprinde o multitudine de articole din care poți alege. Însă pentru a știi ce e mai bun pentru tine, trebuie să îți cunoști tipul de păr. Îl recunoști destul de ușor: dacă ai firul subțire sau gros, dacă prinde ușor un aspect unsuros, dacă e moale sau e aspru. În funcție de acesta, alege și produsele specifice. Dacă ești confuz, întreabă-ți frizerul – sigur va știi ce să te sfătuiască.

Nu te teme de exfoliantul pentru față

Probabil ți se pare ciudat, însă particulele abrazive din exfoliant te ajută pentru a îndepărta celulele moarte de pe suprafața pielii. Tenul tău va fi mai luminos, iar tu te vei simți mult mai bine.

Bărbierește-te ca un expert

Probabil nu ai timp dimineața pentru a practica bărbieritul umed, însă este important să înveți principiile acestuia. Înainte de bărbierit, pregătește-ți pielea cu un balsam pre-bărbierit și lasă lamele la înmuiat în apă călduță. Aceste trucuri te vor ajuta să obții un bărbierit fără iritații.

Scapă de cearcăne

Chiar dacă folosești o cremă hidratantă pentru față în mod regulat, cearcănele se întâmplă să mai apară. Nu te ajută deloc, căci arăți mai obosit și mai în vârstă din cauza lor, în special după un weekend „greu”. Încearcă să folosești un roll-on împotriva cearcănelor. Aspectul tău va fi de apreciat și vei fi mereu fresh.

Nu ignora sprâncenele

Sprâncenele mai mari nu sunt o problemă, precum poți vedea la multe celebrități. Însă dacă acestea se întâlnesc, atunci ai, cu adevărat, o problemă. Pensează întotdeauna părul dintre sprâncene și nu îl lăsa niciodată să crească – cum vezi un fir, smulge-l. Crede-ne pe cuvânt, nimănui nu îi plac sprâncenele nearanjate.

Ai grijă de mâinile tale

Este obligatoriu să îți tai unghiile o dată pe săptămână, preferabil după ce faci duș sau baie, pentru a fi mai moi și ușor de tăiat. Dacă ai piele moartă în jurul unghiilor, poți încerca să o îndepărtezi cu o forfecuță. Nu uita nici să folosești o cremă de mâini pentru a avea pielea mai catifelată.

Desigur, există mult mai multe aspecte pe care trebuie să le iei în considerare atunci când alegi să adaugi un punct în rutina zilnică de îngrijire. Am ratat noi ceva important? Ne-am bucura să ne amintești într-un comentariu!

The g r o om l ab E S T ABLISHED 2015

PRODUSE POPULARE

 • (5 recenzii)
  3,60 lei
 • 4,50 lei
 • (6 recenzii)
  9,50 lei
 • (3 recenzii)
  7,00 lei
 • (3 recenzii)
  4,90 lei
 • (3 recenzii)
  18,00 lei

ULTIMELE ARTICOLE DIN JURNAL