Transport gratuit pentru comnezile mai mari de 150 de RON.
typewriter TGL

Jurnalul

The Groom Lab

Îngrijirea-facială,-un-punct-important-în-rutina-zilnică
Îngrijirea-facială,-un-punct-important-în-rutina-zilnică

Îngrijirea facială, un punct important în rutina zilnică

Îngrijirea facială, un punct important în rutina zilnică

Pentru fiecare bărbat, o îngrijire completă ar trebui să vizeze și o atenție sporită pentru piele și ten, nu doar pentru produsele de bărbierit sau barbă, în funcție de caz. Problemele tenului sunt extrem de răspândite și în rândul bărbaților, nu doar al femeilor, și este important să luăm măsuri pentru a avea o imagine îngrijită. Într-adevăr, vorbim de nevoi diferite, însă ele există și e important să le cunoaștem. Să vedem ce putem face pentru a le combate!

Pielea ta se irită și rămâi mereu cu tăieturi ori de câte ori te bărbierești?

Folosește o cremă de bărbierit care conține glicerină sau aloe vera. Masate în prealabil pe barbă, acestea îți înmoaie pielea și firele de păr, pregătindu-le pentru lama de ras. Desigur, trebuie respectată „regula de aur” a bărbieritului: lama se trece în sensul creșterii firelor de păr, nu împotriva acestuia. După bărbierit, folosește un balsam aftershave sau o cremă hidratantă. Evită produsele care conțin alcool, nu vor face decât să-ți irite pielea.

Ai cearcăne?

Cearcănele sunt, de fapt, vase de sânge sparte sub piele, și pot apărea din mai multe motive, în principal pe bază ereditară. Alte cauze sunt tutunul, alcoolul și băuturile care conțin cofeină. Împotriva acestora folosește o cremă care conține vitamina K sau cofeină. În cazul în care nu scapi, ai putea avea carență de fier, deci nu amâna o vizită la doctor.

Îți cunoști suficient de bine pielea?

Dacă răspunsul la această întrebare este negativ, atunci o idee bună ar fi să mergi la un tratament facial. O poți ruga pe cosmeticiană să îți analizeze tipul tenului și starea în care este acesta. Pe baza rezultatului, aceasta îți va putea recomanda produsele cele mai potrivite care să te ajute pe tine.

Nu scapi de punctele negre?

Din nou, cel mai recomandat ar fi să optezi pentru un tratament facial sau poți încerca o mască de curățare pentru față. Cele mai eficiente măști împotriva punctelor negre și pentru un ten cu probleme sunt cele pe bază de argilă. De asemenea, pentru a avea rezultatele dorite, asigură-te că urmărești instrucțiunile.

Ai tenul gras, predispus la acnee?

Dacă de obicei folosești un săpun normal pentru a-ți curăța fața, te sfătuim să nu mai faci acest lucru. Un astfel de săpun nu face decât să îți îndepărteze uleiurile naturale, fapt care îți determină glandele să reacționeze și să producă și mai mult. Încearcă o spumă sau lapte pentru curățare și o cremă hidratantă fără ulei.

Cum faci să păstrezi un look fresh chiar și atunci când nu te-ai odihnit suficient?

După o noapte petrecută în oraș, în special dacă ai consumat alcool, tenul tău nu arată tocmai bine în dimineața de după. Motivul principal este deshidratarea cauzată de alcool. Pentru a-ți recăpăta aspectul plăcut, folosește produsele din rutina zilnică, spuma de curățare și crema hidratantă, și un exfoliant facial care ar trebui să îți facă pielea să radieze.

Pielea ta merită cea mai bună îngrijire! Este important să nu faci asta doar ocazional, ci să fie o rutină zilnică. Astfel, vei avea mereu o imagine îngrijită și tu vei deborda de încredere.

Te invităm să ne spui în comentarii care este rutina ta zilnică de îngrijire a feței și ce produse folosești!

The g r o om l ab E S T ABLISHED 2015

PRODUSE POPULARE

 • (5 recenzii)
  3,60 lei
 • 4,50 lei
 • (6 recenzii)
  9,50 lei
 • (3 recenzii)
  4,90 lei
 • (3 recenzii)
  7,00 lei
 • (3 recenzii)
  18,00 lei

ULTIMELE ARTICOLE DIN JURNAL