Transport gratuit pentru comnezile mai mari de 150 de RON.
typewriter TGL

Jurnalul

The Groom Lab

Câteva-sfaturi-despre-îngrijirea-pămătufului-pentru-bărbierit
Câteva-sfaturi-despre-îngrijirea-pămătufului-pentru-bărbierit

Câteva sfaturi despre îngrijirea pămătufului pentru bărbierit

Câteva sfaturi despre îngrijirea pămătufului pentru bărbierit

Pămătuful este un element crucial al echipamentului pentru bărbierit. Indiferent dacă te bărbierești cu un aparat de ras clasic sau cu aparat de ras de plastic, insistăm asupra unui aspect… folosește un pămătuf!

Îți va fi de folos din mai multe puncte de vedere. Îți va stimula pielea dacă îl folosești corespunzător și va îndepărta celulele moarte de pe suprafața acesteia. Evident, îți va întinde crema de bărbierit uniform, pe întreaga față. Astfel, vei fi pregătit pentru folosirea aparatului de bărbierit.

Atunci când îți cumperi un pămătuf nu trebuie să te îngrijorezi cu privire la curățarea acestuia. Toate pămătufurile vin de la producător deja sterilizate, deci nu este nevoie să insiști asupra acestui aspect.

Dacă achiziționezi un pămătuf, mai ales dacă acesta este din păr natural, este indicat să îl pui într-un bol cu apă călduță și cu un strop din săpunul tău preferat. Faci asta nu pentru a-l curăța, ci pentru a înmuia părul acestuia și pentru a scăpa de orice miros neplăcut ar putea avea din fabrică. Îl poți lăsa timp de câteva ore în bol, iar procedura poate fi repetată încă o dată sau de două ori. După ce folosești pămătuful, nu uita să îl speli și să îl ștergi ușor de apă. În final, lasă-l să se usuce în suportul lui.

Trebuie să știi că un pămătuf nu va avea o performanță maximă atunci când îl folosești pentru prima dată. Este necesar să îl folosești de câteva ori înainte ca acesta să își „dezvăluie caracterul”.

Dacă îl îngrijești așa cum se cuvine, te vei bucura de el pentru o lungă perioadă de timp!

The g r o om l ab E S T ABLISHED 2015

PRODUSE POPULARE

 • (5 recenzii)
  3,60 lei
 • 4,50 lei
 • (6 recenzii)
  9,50 lei
 • (3 recenzii)
  7,00 lei
 • (3 recenzii)
  4,90 lei
 • (3 recenzii)
  18,00 lei

ULTIMELE ARTICOLE DIN JURNAL