Transport gratuit pentru comnezile mai mari de 150 de RON.
Review-Săpunul-de-bărbierit-RazoRock-Don-Donato
Review-Săpunul-de-bărbierit-RazoRock-Don-Donato

Review: Săpunul de bărbierit RazoRock Don Donato

Review: Săpunul de bărbierit RazoRock Don Donato

Te-ai săturat de iritațiile de după bărbierit? Îți dorești un bărbierit fin?
Săpunul de bărbierit este o alegere bună pentru bărbieritul tradițional umed.

În continuare, Marius ne prezintă săpunul de bărbierit RazoRock Don Donato din perspectiva unui simplu utilizator.

Scurt istoric

Săpunul Don Donato a fost produs în semn de recunoștință față de Donato Ciniello din Torino, un simpatic restaurator al bricelor vintage, foarte prezent pe mai multe forumuri de wet shaving din Italia. Întrucât Donato este un împătimit utilizator al bricelor, săpunul a fost creat special pentru folosirea cu acesta, oferind un plus de alunecare atât de necesar pentru acest tip de bărbierit.

Prezentare

Site oficial: https://www.razorock.com.
Site-ul importatorului în România: https://thegroomlab.com.
Prezentare în magazinul importatorului: https://thegroomlab.com/181—don-donato.html.

Ambalare

Produsul sosește ambalat într-o cutie neagră din plastic mat, cu un capac interior suplimentar pentru păstrarea prospețimii. Pe partea din față a cutiei regăsim o etichetă plasticată foarte drăguță în care apare chipul zâmbitor al lui Donato Ciniello. Pe spatele cutiei este o eticheta pe care sunt înscrise informații utile pentru utilizator: lista de ingrediente, atenționări speciale, termenul de valabilitate, țara de origine etc.

Prezentare

Săpunul are un diametru de 9 cm care facilitează încarcarea pămătufului și un volum de 125 ml. Termenul de garanție este de 12 luni de la data deschiderii.

Lista de ingrediente
Conform producătorului, lista de ingrediente conține: Aqua( Water/Eau) , Stearic Acid, Cocos Nucifera ( Coconut) Oil, Pottasium Hydroxyde, Sodium Hydroxyde, Parfum( Fragrance), Argania Spinosa Oil, Benzyl Benzoate, Geraniol, Limonene, Linalool.

Miros

Conform informațiilor oferite de către Joseph& Michael pe site-ul oficial, mirosul este de absint și cedru. Mirosul, atât în cutie cât și în timpul bărbieritului, este foarte discret, percepția personală fiind de pelin și ierburi de pădure.

Tipul săpunului

După cum ne-a obișnuit Razo Rock, săpunul produs de ei este de fapt o cremă mai consistentă, onctuoasă, de culoare alb-lăptos.

Spuma și protecția

Spuma a fost obținută foarte ușor: pămătuful a fost înmuiat în apa caldă și scurs, apoi după câteva rotiri în cutie spuma a explodat, efectiv. Săpunul se pretează atât pentru spumarea în bol cât și pentru spumarea pe față și poate fi folosit atât cu briciul, cât și cu aparatul DE. Spuma este consistentă, smântănoasă și pe parcursul bărbieritului nu prezintă tendințe de uscare.

Datorită substanțelor și uleiurilor folosite pentru extra-alunecarea necesară briciului, atât senzația în timpul bărbieritului cât și senzația post shaving sunt foarte plăcute. În timpul bărbieritului spuma își păstrează consistența, fără a se usca pe față și fără a deveni aerată. Săpunul nu lasă pielea uscată, nici grasă, hidratând atât cât este nevoie, aplicarea unui aftershave devenind opțională.

Prețul

Pe site-ul The Groom Lab costă 45 ron, un preț corect pentru ceea ce oferă, apropiat de prețurile cu care este comercializat în America și Europa.

Concluzie

După cum ne-a obișnuit, Razo Rock crează săpunuri de bună calitate, recomandate atât începătorilor (pentru ușurința cu care spumează), cât și avansaților, la un preț accesibil, săpunuri care oferă o protecție excelentă în timpul bărbieritului și o senzație plăcută după bărbierit.

Poți comanda și tu săpunul de bărbierit Razo Rock Don Donato de aici: https://thegroomlab.com/181—don-donato.html.

Happy shaving!

The g r o om l ab E S T ABLISHED 2015

PRODUSE POPULARE

 • (5 recenzii)
  3,60 lei
 • 4,50 lei
 • (6 recenzii)
  9,50 lei
 • (3 recenzii)
  7,00 lei
 • (3 recenzii)
  4,90 lei
 • (3 recenzii)
  18,00 lei

ULTIMELE ARTICOLE DIN JURNAL