Transport gratuit pentru comnezile mai mari de 150 de RON.
typewriter TGL

Jurnalul

The Groom Lab

Noile-pămătufuri-Omega-pot-fi-cumpărate-acum-la-The-Groom-Lab!
Noile-pămătufuri-Omega-pot-fi-cumpărate-acum-la-The-Groom-Lab!

Noile pămătufuri Omega pot fi cumpărate acum la The Groom Lab!

Noile pămătufuri Omega pot fi cumpărate acum la The Groom Lab!

Valul de produse noi din magazinul online The Groom Lab continuă! Am fost întrebați de multe ori de pămătufurile Omega, mulți dintre clienți dorind o gamă mai largă din care să aleagă pămătuful preferat.

Așadar, imediat după Black Friday, adăugăm în shop noi pămătufuri Omega.

Pămătuful de bărbierit Omega 11126 Păr de Mistreț este un pămătuf de calitate superioară cu mâner exotic de lemn. Acesta este recomandat pentru proprietățile sale exfoliante.

Pămătuful de bărbierit Omega 11648 este realizat 100% din păr natural de mistreț. Potrivit pentru exfoliere, reprezintă o alternativă a părului de bursuc. Confortabil și ușor de folosit.

Pămătufurile sintetice de bărbierit Omega Hi-brush cu mâner de plastic se remarcă prin rezistența, elasticitatea și calitatea fibrelor, foarte asemănătoare cu fibrele naturale din care sunt realizate. Gradul de performanță pe care îl oferă în bărbierit este o alternativă excelentă a pămătufului tradițional.

Descoperă tu însuți produsele noi din magazinul online The Groom Lab. Aruncă o privire pe https://thegroomlab.com/ro/5_omega și alege ce ți se potrivește!

The g r o om l ab E S T ABLISHED 2015

PRODUSE POPULARE

 • (5 recenzii)
  3,60 lei
 • 4,50 lei
 • (6 recenzii)
  9,50 lei
 • (3 recenzii)
  7,00 lei
 • (3 recenzii)
  4,90 lei
 • (3 recenzii)
  18,00 lei

ULTIMELE ARTICOLE DIN JURNAL